-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

K.Kardashian darkart ištekėjo už T.Barkerio: ceremonijoje nebuvo matyti jos seserų

Realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian ir muzikantas Travisas Barkeris, prieš mėnesį ištarę vienas kitam „taip“ Las Vegase vykusių vestuvių metu, dabar dar sykį žengė prie altoriaus. Kaip praneša „People“, mylimieji oficialiai susituokė Santa Barbaroje.
Kourtney Kardashan, Travisas Barkeris
Kourtney Kardashan, Travisas Barkeris / Vida Press nuotr.

Balandžio 4-ąją Las Vegaso koplyčioje susituokę K.Kardashian ir T.Barkeris savo santuoką įteisino Santa Barbaroje. Žinią apie santuoką portalui „People“ pranešė artimas porai šaltinis.

Oficialios ceremonijos metu K.Kardashian ir T.Barkeris, lydimi nedidelio būrio artimųjų ir apsaugos darbuotojų, darkart vienas kitam ištarė meilės įžadus. Tiesa, šįkart jau oficialiai – vestuvių ceremonija vyko Anakapos teismo rūmuose.

„Jie pirmiausia turėjo įteisinti savo santuoką oficialiai prieš savo dideles itališkas vestuves, kurios įvyks labai greitai“, – portalui „People“ sakė šaltinis. – Visos detalės jau suplanuotos, o visa šeima, įskaitant ir vaikus, labai džiaugiasi“.

Iškart po Santa Barbaroje vykusios oficialios ceremonijos 42 metų realybės šou žvaigždė ir 46 metų „Blink-182“ būgnininkas buvo pastebėti važiuojantys senoviniu automobiliu, kurį puošė užrašas „Neseniai susituokę“.

Teigiama, kad iškart po ceremonijos pora išvyko į šventinę vakarienę, kurioje dalyvavo keletas artimųjų, tarp jų – ir Kourtney močiutė Mary Jo Campbell.

Kaip skelbia „Daily Mail“, nei vestuvių ceremonijoje, nei šventinėje vakarienėje nebuvo pastebėtos garsiosios Kourtney seserys – Kim Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner ir Khloe Kardashian.

Primename, kad Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris susižadėjo praėjusių metų spalį.

K.Kardashian sužadėtuves pažymėjo į savo Instagramo paskyrą įkeldama romantišką nuotrauką. Joje – vandenyno fone besiglėbesčiuojantys įsimylėjėliai, stovintys didžiulėje širdies formos rožių kompozicijoje. Nuotrauką lydėjo prierašas „Amžinai“.

Vida Press nuotr./Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian
Vida Press nuotr./Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian

Pasak portalo tmz.com, T.Barkeris mylimajai pasipiršo Montecito mieste, Kalifornijoje. Rokeris lemtingą klausimą Kourtney Kardashian uždavė paplūdimyje, kuris buvo papuoštas įspūdinga rožių kompozicija. Vyras pasipiršo tradiciniu būdu – galantiškai priklaupęs ant vieno kelio.

Pora apie savo ryšį pranešė 2021-ųjų sausį.

Tai – pirmosios Kourtney sužadėtuvės, tačiau su buvusiu partneriu Scotu Disicku ji dalijasi trijų bendrų vaikų – 11 metų Masono, 9 metų Penelope ir 6 metų Reignu – globa.

T.Barkeris jau yra turėjęs dvi santuokas – 2001–2002 m. jis buvo vedęs Melissa Kennedy, o 2004–2008 m. – Shanna Moakler. Su ja rokeris turi du vaikus – sūnų Landoną (17 m.) ir dukrą Alabama (15 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius