Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kada garsūs žmonės prarado nekaltybę: atviri prisipažinimai iš pirmų lūpų

Intymus gyvenimas – tik dviejų žmonių reikalas, tačiau pramogų pasaulio žvaigždės nevengia paliesti ir tokių temų. Dalydama interviu ne viena garsenybė yra išsipasakojusi, kada prarado nekaltybę, o amžiaus spektras – labai įvairus: nuo aštuonerių (!?) iki 32-ejų metų.
Kim Kardashian, Danielis Radcliffe'as ir Angelina Jolie
Kim Kardashian, Danielis Radcliffe'as ir Angelina Jolie / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

15min surinko keliolikos žvaigždžių išpažintis apie pirmąjį kartą ir jų prisiminimus, tad kviečiame skaityti.

Kim Kardashian: 14 metų

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (37 m.) nekaltybę prarado su popkaraliaus Michaelo Jacksono sūnėnu TJ Jacksonu, jai tada buvo 14 metų. Apie savo pirmą kartą garsi moteris papasakojo viešėdama Oprah Winfrey laidoje, ir sakė, kad prieš pasimylėdama su vaikinu pirma apie tai pasikalbėjo su savo mama. Tačiau Kris Jenner – labai liberali motina. Ji įsitikinusi, kad paauglių nuo sekso neatbaidysi, tad geriau jau papasakoti, kaip apsisaugoti nuo nepageidaujamo nėštumo ar lytiškai plintančių ligų.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian

Angelina Jolie: 14 metų

Holivudo žvaigždė Angelina Jolie (42 m.) yra prisipažinusi, kad pirmą kartą pasimylėjo būdama 14-os metų, tačiau „patirtų emocijų jai nepakako“, tad, kad jaustųsi dar labiau suartėjusi su savo draugu, po visko „pagriebė peilį ir jam įpjovė“. Garsios moters jaunystė buvo labai audringa ir kaip diena ir naktis skyrėsi nuo to, kaip aktorė gyvena šiandien.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Angelina Jolie
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Angelina Jolie

Macaulay Culkinas: 15 metų

Kultinės Kalėdų komedijos „Vienas namuose“ žvaigždė Macaulay Culkinas (37 m.) neseniai prisipažino, kad pirmą kartą pasimylėjo būdamas 15-os metų. „Manau, tai ir turėtų būti grindys – pats jauniausias amžius, kada tai nekeltų susirūpinimo, – sakė jis. – Manasis pirmas kartas buvo ypatingas. Tai nebuvo nei šlykštu, nei nejauku – mes tai suplanavome. Buvo šilta ir lipnu, ir aš galvojau: Dievaži, tai keista. Ar aš darau tai teisingai?“

Vida Press nuotr./Macaulay Culkinas
Vida Press nuotr./Macaulay Culkinas

Chrisas Brownas: 8 metai

Dainininkas Chrisas Brownas (28 m.) kaip reikiant pribloškė savo gerbėjus (ir ne tik), kai prisipažino, jog pirmą kartą pasimylėjo būdamas vos aštuonerių. Mergaitė, su kuria jis prarado nekaltybę, buvo už jį vyresnė – „jai buvo 14 ar 15 metų“, sakė dainininkas. Po tokio pareiškimo žurnalisto perklaustas, ar nesigaili taip anksti pradėjęs lytinį gyvenimą, dainininkas šypsodamasis purtė galvą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Chrisas Brownas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Chrisas Brownas

Woody Harrelsonas: 17 metų

Aktoriaus Woody Harrelsono (56 m.) pirmas kartas nebuvo labai vykęs – jį su mergina užtiko jos tėvai... „Nė vienas iš mūsų nežinojome, ką darome, bet pasidavėme tam karštligiškai... – paauglystės laikų prisiminimais dalijosi aktorius. – Iki kol pasirodė jos tėvai – su atidarytom durim, įjungta šviesa ir klyksmais, o man paskubomis kišant savo trumpikes ir jos liemenėlę į galinę kelnių kišenę.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Woody Harrelsonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Woody Harrelsonas

Danielis Radcliffe'as: 16 metų

„Hario Poterio“ žvaigždė Danielis Radcliffe'as yra prisipažinęs, kad kūniškos meilės malonumus pirmą kartą išbandė 16-os metų su „daug vyresne moterimi“. Tik vėliau paaiškėjo, kad toji moteris – buvusi jo mergina Amy Byrne, kuriai tuo metu buvo 23-eji.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Danielis Radcliffe'as
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Danielis Radcliffe'as

Katy Perry: 16 metų

Popžvaigždė Katy Perry (33 m.) nekaltybę prarado 16-os metų, ant priekinės „Volvo“ sedano sėdynės, skambant Jeffo Buckley albumui „Grace“. „Dievinu šį albumą...“ – į prisiminimus pasinėrė dainininkė, kalbėdama su žurnalu GQ.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Katy Perry
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Katy Perry

Khloe Kardashian: 14 metų

Kaip ir Kim Kardashian, jos jaunesnioji sesuo Khloe nekaltybę taip pat prarado sulaukusi 14-os metų. Tiesa, pirmo karto prisiminimai – ne patys gražiausi. Laidoje „The View“ realybės šou žvaigždė prisipažino, kad tada beveik jautėsi verčiama mylėtis. „Žvelgiant į tai iš dabarties perspektyvos, dabar tai neatrodo normalu“, – prisipažino ji, nekaltybę praradusi su vyresniu draugu.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian

Chrisas Martinas: 22 metai

Grupės „Coldplay“ lyderis Chrisas Martinas (41 m.) pirmą kartą pasimylėjo būdamas 22-ejų. „Taip susiklostė dėl religinių priežasčių ir panašaus š***, – žurnalui „Rolling Stone“ yra sakęs grupės „Coldplay“ vokalistas. – Taip pat dėl pasitikėjimo savimi stokos – man sunkiai sekėsi su merginomis.“

„Scanpix“/AP nuotr./Chrisas Martinas
„Scanpix“/AP nuotr./Chrisas Martinas

Fergie: 18 metų

Dainininkė Fergie (42 m.) sakė visada buvusi „labai seksualus žmogus“, tad privalėjo save tramdyti nuo ankstyvos paauglystės, vos pradėjusi jausti trauką priešingai lyčiai. Galiausiai šiam jausmui ji pasidavė sulaukusi, jos manymu, protingo amžiaus – 18-os metų. „Visada privalėjau save tramdyti, ir tai pareikalavo labai daug valios pastangų“, – yra sakiusi ji.

Video kadras/Fergie vaizdo klipe „M.I.L.F.$“
Video kadras/Fergie vaizdo klipe „M.I.L.F.$“

Adriana Lima: 27 metai

Supermodelis Adriana Lima (36 m.) savo nekaltybę saugojo iki 27-erių. Ir tuo sunku patikėti, nes dar iki vestuvių su serbų krepšininku Marko Jaričiumi ji buvo tituluojama viena seksualiausių pasaulio moterų. Nepaisant to, kad savo kūną ji demonstravo ne vienoje atviroje fotosesijoje bei ant „Victoria's Secret“ podiumo, tačiau širdyje ji – tikra romantikė. Už Marko Jaričiaus manekenė ištekėjo per Valentino dieną, o po devynių mėnesių gimė jųdviejų dukra, kurią jie simboliškai pavadino Valentina. Tiesa, 2014 metais pora pasuko skirtingais keliais.

Vida Press nuotr./Adriana Lima
Vida Press nuotr./Adriana Lima

Johnny Deppas: 13 metų

2008 metais Holivudo žvaigždė Johnny Deppas (54 m.), reklamuodamas savo ir Timo Burtono filmą „Svynis Todas“ („Sweeney Todd“), žurnalui „Rolling Stone“ prisipažino, kad „nebuvo daręs nieko taip stipriai reikalaujančio bendradarbiavimo nuo tada, kai 13-os metų prarado nekaltybę“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas

Lisa Kudrow: 32 metai

Aktorė Lisa Kudrow (54 m.) nekaltybę prarado būdama net 32-ejų. „Draugų“ žvaigždė tikina, kad buvo tvirtai nusprendusi nekaltybę atiduoti tik savo sutuoktiniui. Bėgant laikui, o tam vieninteliam vis nesirodant, nuomonės ji nepakeitė, tad išlaukė iki 32-ejų, kuomet ištekėjo už Michelo Sterno. Pora laimingai susituokusi iki šiol.

„Scanpix“/AP nuotr./Lisa Kudrow
„Scanpix“/AP nuotr./Lisa Kudrow

Kelly Osbourne: 13 metų

Dainininkė Kelly Osbourne yra prisipažinusi, kad pirmą kartą su vaikinu pasimylėjo 13-os metų. Tačiau pirmą kartą lydėjo didžiulė baimė – paauglė po to įsikalė sau į galvą, kad pastojo. „O man net nebuvo prasidėjusios mėnesinės“, – savo paauglystės baimes prisiminė garsi moteris.

„Scanpix“/AP nuotr./Kelly Osbourne
„Scanpix“/AP nuotr./Kelly Osbourne

Matthew McConaughey: 15 metų

„Oskaro“ laureatas Matthew McConaughey (48 m.) žurnalui „Playboy“ yra prisipažinęs, kad nekaltybę prarado 15-os metų, tačiau išliko džentelmeniškas ir į detales nesileido: „Aš nesigiriu miegamojo istorijomis, niekada to nedariau“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Matthew McConaughey
AFP/„Scanpix“ nuotr./Matthew McConaughey

Megan Fox: 17 metų

Viena seksualiausių Holivudo aktorių laikoma Megan Fox nekaltybę prarado sulaukusi 17-os. Tačiau jos pirmas kartas visai nebuvo nejaukus, nes ji sakė buvusi įsimylėjusi. „Tai buvo gražu“, – sakė aktorė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox
AFP/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox

Paris Hilton: 15 metų

Apie savo pirmą kartą turtuolei Paris Hilton pasakoti nereikėjo – tai už ją padarė aktorės Tori Spelling brolis Randy, kuris išdavė, kad buvo jai pirmas. Vyras išplepėjo, kad su tuomet 15-mete Paris pasimylėjo praėjus dviem mėnesiams nuo pažinties Palm Springse.

„Instagram“ nuotr./Paris Hilton
„Instagram“ nuotr./Paris Hilton

Tina Fey: 24 metai

Garsi komikė Tina Fey (47 m.) nekaltybę prarado būdama 24-erių. Ji Davido Lettermano pokalbių laidoje prisipažino, kad taip vėlai pirmą kartą pasimylėjo dėl to, kad jai buvo gaila atiduoti savo nekaltybę bet kam. Taip saugotą savo skaistybę Tina Fey padovanojo kompozitoriui Jeffui Richmondui – būtent su juo aktorė pradėjo susitikinėti būdama 24-erių. Po septynerių draugystės metų jiedu susituokė ir kartu yra iki šiol, pora augina dvi dukras.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tina Fey
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tina Fey

Jessica Simpson: 22 metai

Aktorė ir dainininkė Jessica Simpson (37 m.) pirmą kartą pasimylėjo būdama 22-ejų. Ji buvo konservatyvi mergina ir šventai tikėjo, kad pirmą kartą pasimylėti reikia tik per pirmąją vestuvių naktį, jokiu būdu ne anksčiau. Taigi pirmuoju vyru jos gyvenime tapo Nickas Lachey, už kurio garsi moteris buvo ištekėjusi tik trejus metus. Nors savo sprendimu nesimylėti iki vestuvių Jessica Simpson iki šiol labai didžiuojasi, tačiau vaikų klausimu ji nebuvo tokia konservatyvi – su dabartiniu vyru Ericu Johnsonu ji pirmiau susilaukė dviejų vaikų, o tik po to susituokė.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Jessica Simpson
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Jessica Simpson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius