Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atrodo ir ką dabar veikia neatsiejamu Kalėdų atributu tapusio „Vienas namuose“ žvaigždės?

Praėjo 29 metai nuo tada, kai kino ekranuose pirmą kartą parodytas filmas „Vienas namuose“. „Oskarui“ nominuota juosta per tą laiką tapo klasikiniu Kalėdų dvasią pajusti padedančiu šių švenčių atributu ir sulaukė didelio pasisekimo – kaip ir kai kurie filme vaidinę aktoriai. Įdomu būtų sužinoti, kaip dabar atrodo kultinius veikėjus įkūnijusios žvaigždės ir ką jos veikia?
„Vienas namuose“ aktoriai
„Vienas namuose“ aktoriai / Vida Press ir Youtube.com nuotr.

Macaulay Culkinas

Vida Press ir „Instagram“ nuotr. /Macaulay Culkinas
Vida Press ir „Instagram“ nuotr. /Macaulay Culkinas

Legendinį 10-metį Keviną Makalisterį įkūnijusiam aktoriui po vaidmens 1990-ųjų filme ir jo tęsinyje darbo pasiūlymai pasipylė lyg iš kibiro. Aktorius sužibėjo juostose „Mano mergytė“, „Geras sūnus“, „Knygų valdovas“, „Turtuolis Ričis“ ir kt. Pasiekęs karjeros piką, M.Culkinas buvo vadinamas sėkmingiausiu savo kartos jaunu aktoriumi.

Būdamas 18-kos jis vedė Rachel Miner, tačiau 2002-aisiais pora išsiskyrė ir M.Culkinas pasislėpė nuo viešumos. Tuo metu jis užmezgė santykius su aktore Mila Kunis, tačiau apie tai nekalbėjo ir kartu su ja viešumoje rodėsi itin retai. 2011-aisiais, po aštuonerių draugystės metų, pora taip pat išsiskyrė.

Meilė M.Culkino gyvenime vėl atsirado 2017-aisiais – jis pradėjo draugauti su taip pat vaikystėje išgarsėjusia aktore Brenda Song, vaidinusia populiariame „Disney“ seriale „The Suite Life of Zack & Cody“. M.Culkinas anksčiau interviu minėjo, kad su ja galėtų sukurti šeimą.

Šiuo metu aktorius yra tinklalaidės „Bunny Ears“ vedėjas.

Joe Pesci

Vida Press nuotr./Joe Pesci
Vida Press nuotr./Joe Pesci

Nusikaltėlio vaidmuo aktoriui Joe Pesci, įkūnijusiam vieną iš K.Makalisterio namus apiplėšti bandžiusių vagišių – ne naujiena. Jis – dažnas Martino Scorseses filmų veidas, kartu su Robertu De Niro pasirodęs juostose „Geri vyrukai“, „Kazino“ ir naujausioje kriminalinėje istorijoje „Irishman“.

Kalbant apie asmeninį J.Pesci gyvenimą, jis buvo vedęs net tris kartus. Gyvendamas santuokoje su trečiąja žmona Claudia Haro, aktorius susilaukė dukters Tiffany Pesci. Vėliau J.Pesci buvo susižadėjęs su Angie Everhart, bet 2008-aisiais pora išsiskyrė.

Danielis Sternas

Vida Press ir „Instagram“ nuotr. /Danielis Sternas
Vida Press ir „Instagram“ nuotr. /Danielis Sternas

Aktoriaus D.Sterno įkūnytam personažui gal ir nepavyko įgyvendinti savo plano apvogti Makalisterius, bet gerokai didesnės sėkmės jis sulaukė tikrame gyvenime.

Per tris dešimtmečius trunkančią Holivudinę karjerą D.Sternas atliko vaidmenis ne viename garsiame televizijos seriale, kurių naujausias – „Hulu“ projektas „Shrill“. Jis taip pat pasirodė apdovanojimus pelniusiame filme „James vs. His Future Self“ bei iki paskutinės serijos įgarsino populiarų šou „The Wonder Years“.

Žinomas vyras laisvu nuo darbų metu užsiima gyvulininkyste, taip pat kuria skulptūras, daugiausiai iš bronzos.

D.Sternas turi tris vaikus – dvi dukras ir sūnų Henry, kuris yra Kalifornijos valstijos senato narys.

Catherine O’Hara

Youtube.com ir Vida Press nuotr. /Catherine O'Hara
Youtube.com ir Vida Press nuotr. /Catherine O'Hara

Dėka ne vieno jai skirto vaidmens devintajame praeito amžiaus dešimtmetyje, C.O’Hara vardas jau buvo pažįstamas Holivude. Prieš tapdama Kevino mama aktorė sužibėjo 1988-ųjų filme „Vabalų sultys“. Filmuodamasi jame C.O'Hara taip pat susipažino su savo vyru Bo Welshu.

Po itin sėkmingo Keitės Makalister vaidmens C.O’Hara ir toliau vaidino filmuose, televizijos serialuose. Nuo 2015-ųjų žiūrovus ji linksmina įsikūnijusi į nevykusią muilo operos žvaigždę Moirą Rouz seriale „Schitt’s Creek“. Už šį vaidmenį C.O'Hara 2019-ųjų „Emmy“ apdovanojimuose įvertinta kaip geriausia aktorė.

Devinas Ratray’us

Youtube.com ir „Instagram“ nuotr. /Devinas Ratray'us
Youtube.com ir „Instagram“ nuotr. /Devinas Ratray'us

Labiausiai kaip Kevino vyriausias brolis Bazas žinomas D.Ratray’us yra įkūnijęs ir daugiau personažų, kurių naujausią galima išvysti filme „Aferistės“.

D.Ratray’us vaidino ir žinomuose serialuose – „Law & Order: SVU“, „Blue Bloods“, „Chicago Med“.

Kieranas Culkinas

Youtube.com ir Vida Press nuotr. /Kieranas Culkinas
Youtube.com ir Vida Press nuotr. /Kieranas Culkinas

M.Culkino brolis tiek realiame gyvenime, tiek ekrane po debiuto „Vienas namuose“ susikūrė ne ką mažiau sėkmingą aktoriaus karjerą. 1999-aisiais pasirodžiusiame filme „She’s All That“ jis taipogi vaidino įkyrų jaunesnį brolį, o 2002-aisiais nusifilmavo juostoje „Igby Goes Down“ – už vaidmenį joje jis buvo nominuotas „Auksiniam gaubliui“ kaip geriausias aktorius. Po to K.Culkinas, įkvėptas vyresniojo brolio, padarė pertrauką ir į viešumą sugrįžo tik 2008-aisiais.

Šiuo metu K.Culkinas HBO seriale „Succession“ vaidina Romaną Rojų. Už šio personažo įkūnijimą jis dar kartą buvo nominuotas „Auksiniam gaubliui“, tik kitoje kategorijoje – geriausio antraplanio aktoriaus.

K.Culkinas 2013-aisiais susituokė su Jazz Charton. Rugsėjo mėnesį porai gimė pirmoji atžala – dukra Kinsey Sioux.

Johnas Heardas

Youtube.com ir „Scanpix“ nuotr. /Johnas Heardas
Youtube.com ir „Scanpix“ nuotr. /Johnas Heardas

Per keturis dešimtmečius trukusią Holivudo aktoriaus karjerą J.Heardas tapo itin gerbiamu savo srities profesionalu, kurio vardas minimas daugiau nei 200 projektų tiek scenoje, tiek kino ar televizijos ekrane. Deja, būdamas 71-erių, 2017-aisiais J.Heardas netikėtai mirė.

Johnas Candy

Youtube.com/Catherine O'Hara ir Johnas Candy
Youtube.com/Catherine O'Hara ir Johnas Candy

Prieš tapdamas vidurio vakarų polkos karaliumi, J.Candy, „Vienas namuose“ suvaidinęs Gasą Polinskį, buvo tikras Holivudo komedijų karalius. Ryškiausi jo vaidmenys – filmuose „Dėdė Bakas“, „Kosminiai kiaušiniai“ ir „Lėktuvu, traukiniu ir automobiliu“.

Būdamas 43-ejų J.Candy mirė praėjus vos keliems metams po „Vienas namuose“ premjeros. 1994-aisiais jį ištiko širdies smūgis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius