-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 03 24 /2023 04 15

Kaip ekrane, taip ir gyvenime: įsimylėjėlius vaidinę aktoriai, tapę poromis

Ne paslaptis, kad televizijoje ir filmuose matomos porelės dažnai susižavi vienas kitu ir realiame gyvenime, tokiu būdu atgaivindami ekrane sukurtus romanus. Taip nutiko ir šioms aštuonioms Holivudo poroms.
Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris, Blake Lively ir
Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris, Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas, Benas Plattas ir Noah Galvinas / Socialinių tinklų nuotr.

Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas

Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas, viena mylimiausių Holivudo porų, pirmą kartą susitiko filmuodamiesi 2011 m. filme „Žaliasis žibintas“. Ryanas filme atliko Halo Jordano vaidmenį, o Blake suvaidino jo meilę Carol Ferris.

Po filmavimų pora ėmė susitikinėti, o 2012 m. rugsėjį susituokė. Nuo to laiko Blake ir Ryanas tapo žinomi ir dėl savo šmaikščių įrašų socialiniuose tinkluose. Neseniai duodamas interviu žurnalui „People“ Ryanas Reynoldsas sakė: „Mano žmona iš manęs tyčiojasi. Kodėl turėčiau ieškoti jos internete? Ją turiu čia, namuose“.

Kas galėtų pamiršti, kaip Blake pasveikino Ryaną su gimtadieniu tviteryje? Ji paskelbė nuotrauką, kurioje daugiausia dėmesio skiriama Ryanui Goslingui.

Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas kartu augina dukras James, Inez, and Betty ir 2023-iaisiais gimusią ketvirtą atžalą. Pora internete beveik nesidalija informacija apie savo vaikus, vietoj to socialiniuose tinkluose rodo meilę ir palaikymą vienas kitam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius