-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kalėdinis Jennifer Aniston eglės papuošimas sukėlė internautų pasipiktinimą: išvadinta „kvaila“

Aktorė Jennifer Aniston instagrame buvo stipriai sukritikuota savo gerbėjų, kai pasidalijo kalėdinės eglės papuošimu su užrašu „Mūsų pirmoji pandemija 2020“.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aktorės Jennifer Aniston gerbėjai bei sekėjai išpeikė žinomą moterį, kai ji socialinėje erdvėje pasidalijo koronaviruso tematikos eglės papuošimo nuotrauka.

Ant apvalaus medinio eglės žaisliuko buvo išgraviruotas užrašas „Mūsų pirmoji pandemija 2020“, dėl kurio 51-erių metų „Draugų“ serialo aktorė ir buvo pavadinta „kvaila“.

„Instagram“ nuotr./Jennifer Aniston kalėdinis eglės papuošimas
„Instagram“ nuotr./Jennifer Aniston kalėdinis eglės papuošimas

Vienas gerbėjų rašė: „Jennifer Aniston yra tikra kvailė, paskelbusi to žaislo nuotrauką savo instagramo vaizdo įrašuose. Sveikina su pirmąją 2020 metų pandemija, kai mirė milijonai žmonių! Švenčia tai rašydama ant kalėdinio papuošalo!“

„Kodėl Jennifer Aniston kalba apie „Mūsų pirmąją pandemiją“, tarsi tai būtų kūdikio sutiktuvės“, – rašė kitas komentatorius.

„Visos įžymybės šiuo laikotarpiu parodė, kaip joms nerūpi tai, kas jų neliečia ir nėra su jomis susiję. Miršta žmonių šeimos, tuo tarpu Aniston parodė, kokia ji keista“, – toliau komentavo jos sekėjai.

„Įžymybės tikrai gyvena kitame pasaulyje“, – stebėjosi žmonės.

Tiesa, kai kurie aktorės gerbėjai stojo jos pusėn ir priminė, kiek daug ji nuveikė, stengėsi papasakoti žmonėms, kas yra koronavirusas ir, kad jis iš tikrųjų egzistuoja, skatino dėvėti veido kaukes.

„Ką tik pamačiau, kad Jennifer Aniston kritikuojama dėl „Mūsų pirmosios pandemijos“ žaisliuko. Mano mamos bendradarbė jį padovanojo Kalėdų proga. Visiems reikėtų nusiraminti“, – rašė vienas sekėjų.

„Gal tai tik suvenyras ateičiai?“, – brūkštelėjo kitas.

„Jennifer Aniston nuo pat pandemijos pradžios stengėsi visus perspėti, liepė dėvėti kaukes ir būti atsargiems. Eikit pažiūrėti jos „Instagram“, – vienas po kito pasipylė aktorę užstojantys komentarai.

„Dėl kažkokio žaisliuko jūs bandote ją kritikuoti? Nustokite bandyti kaltinti gerus žmones“, – rašė Jennifer Aniston gerbėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius