Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanye Westas pristato savo naują vardą: nuo šiol jis – YE

Reperiui Kanye Westui negalioja jokios taisyklės ir iš jo galima tikėtis visko. Sekmadienio rytą muzikos žvaigždė, prodiuseris pranešė netikėtą žinią – jis keičia savo sceninį vardą.
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Kanye Westas Repas

Reperis, kurio pilnas vardas yra Kanye Omari Westas, apie pokyčius pranešė savo „Twitter“ paskyroje – nuo šiol jis vadinsis YE.

Tą pačią akimirką jo vardas pakeistas visose asmeninėse paskyrose, kur jį stebi milijonai.

Kaip praneša BBC, reperis šiuo vardu prisistatė jau kurį laiką. Tiesa, YE nėra tik jo vardo trumpinys, bet ir turi religinės prasmės.

„Manau, kad „ye“ yra dažniausiai Biblijoje vartojamas žodis, o tai reiškia „tu/jūs“, – anksčiau yra sakęs atlikėjas. – Taigi aš esu tu, aš esu mes. Taigi nuo Kanye, kuris reiškia „vienintelis“, tapau tiesiog YE – mūsų gėrio, blogio, painiavos atspindžiu“.

Ir nors nuo šiol Kanye Westas visur bus pristatomas nauju vardu, kol kas nėra žinoma, ar reperis pokyčius nuspręs įteisinti ir dokumentuose.

VIDEO: Kanye West - Yikes (ye)

Apie pokyčius ištikimiems klausytojams galėjo išduoti ir aštuntasis reperio albumas „Ye“, kuris pasirodė šių metų vasarą.

Pokyčiai sutapo ir su sekmadienį įvyksiančiu YE pasirodymu kultiniame šou „Saturday Night Live“. Žiūrovų laukia naujausio YE albumo „Yandhi“ premjera.

Beje, laidoje reperis pakeis dalyvauti turėjusią popžvaigždę Arianą Grande, kuri pasirodymo atsisakė dėl „asmeninių priežasčių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius