-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kanye Westo dainoje – užuomina apie neištikimybę Kim Kardashian

Vos prieš kelias dienas ilgai lauktą 10-ą studijinį albumą pristatęs reperis vienoje jo dainų užsiminė apie nedorą poelgį. Kaip rašo Pagesix.com, Kanye Westas (44) neva buvo neištikimas Kim Kardashian (40) tada, kai pora jau augino du vaikus. Šis reperio poelgis tapo įkvėpimu kūriniui „Hurricane“.
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / Vida Press nuotr.

Ne vienas šaltinis patvirtino žodžių prasmę dainoje iš albumo „Donda“, kuris buvo išleistas lydimas fanfarų ir tuo pat metu prieštaringų nuomonių. Vieno jų teigimu, „daina yra lyg liudijimas visko, ką jis padarė neteisingai ir atsakomybės prisiėmimas dėl jųdviejų santuokos griūties“.

Kanye Westas dainuoja apie „naują paną“, bet šaltinis patvirtino, kad tai tikrai ne Irina Shayk, su kuria reperis buvo užmezgęs romaną jau po pranešimo, kad Kim Kardashian ir reperis skiriasi.

Kūrinyje taip pat užsimenama apie prabangius poros namus, įamžintus „Architectural Digest“ žurnale, tačiau kuriuose Kanye Westas lankydavosi labai retai, bei alkoholio vartojimą.

Dainos „Hurricane“ galite pasiklausyti čia:

VIDEO: Kanye West - Hurricane (Official Audio)

Nepaisant prisipažinimo apie neištikimybę, Pagesix.com šaltiniai atskleidė, kad ne tai tapo paskutiniu lašu Kim Kardashian kantrybės taurėje. Mat po to pora susilaukė dar dviejų atžalų.

Net reperiui ir Kim Kardashian gyvenant atskirai, makiažo priemonių „KKW Beauty“ prekės ženklo įkūrėja palaiko buvusį vyrą jo muzikinėje kelionėje, savo soc.t tinklo paskyroje pasidalijo, kokių dainų iš naujausio jo albumo klausosi.

Be to, Kim Kardashian pasirodė „Donda“ pristatymo koncerte. Šalia reperio ji stovėjo pasipuošusi vestuvine suknele ir, rodos, atnaujino santuokos įžadus. Ar tai tik reklaminis triukas? O gal pora iš tiesų permąsto skyrybas?

Gali būti ir taip, mat užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, kad Kim Kardashian nebeskuba dėti paskutinių parašų ant santuoką nutraukiančių dokumentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius