Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkoji pora sūnui per 6 savaites pasamdė trečią auklę: kalti dideli įnoriai?

Panašu, kad princas Harry ir Meghan Markle niekaip neranda tinkamo žmogaus, kuris galėtų pasirūpinti jųdviejų pirmagimiu Archie. Britų spaudoje skelbiama, kad Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė vos per šešias savaites spėjo atsisakyti jau dviejų auklių paslaugų – dabar į darbą priimta trečioji.
Meghan Markle ir princas Harry su pirmagimiu Archie
Meghan Markle ir princas Harry su pirmagimiu Archie / „Scanpix“ nuotr.

Ir nors nėra aišku, ar ankstesnės iš darbo išėjo savo noru, ar buvo atleistos, tai tik dar kartą patvirtina ryškėjančią tendenciją, kad nuo 2018-ųjų gegužę įvykusių princo Harry ir Meghan Markle vestuvių šią porą vienaip ar kitaip palieka vis daugiau darbuotojų, tarp kurių – asmens sargybinė, asmeninė asistentė, privačios sekretorės, o dabar dar ir auklės.

Tačiau anot karališkosios šeimos šaltinių, poros sprendimai renkant auklę sūnui Archie, kuriam šiuo metu pusantro mėnesio, yra „giliai asmeniški“ bei „priklauso nuo kūdikio ir tėvų poreikių“. Gali būti, kad jie tiesiog nori rasti tobulą pasirinkimą savo atžalai, todėl bando skirtingus žmones.

„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

„Dažnai įvairiuose kūdikio gyvenimo etapuose būna ir skirtingi poreikiai. Pirmoji auklė buvo naktinė slaugytoja“, – leidiniui „The Sun“ tvirtino šaltinis.

„Harry ir Meghan nenori skubėti ar rizikuoti. Tai labai asmeniška ir gali priklausyti nuo kūdikio ir tėvų poreikių“, – pridūrė jis.

Dar anksčiau šį mėnesį JAV žurnalas „Harper's Bazaar“ paskelbė, kad poros pirmagimiui Archie pasamdyta nauja britų kilmės auklė. Tačiau pridurta, kad ji Fromgmoro kotedže nebus nuolatos ir nedirbs savaitgaliais.

Žurnalistė Katie Nicholl, parašiusi daugybę biografinių tekstų apie karališkąją šeimą, teigė iš patikimų šaltinių sužinojusi, kad princas Harry ir Meghan auklės paprašė pasirašyti išsamų konfidencialumo susitarimą dėl detalių neatskleidimo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland

Vis dėlto, remdamasi žiniomis, K.Nicholl taip pat sakė, kad ši auklė nebus kviečiama naktimis. Pati Meghan naktį kas kelias valandas maitina savo berniuką, kuris britų spaudoje įvardijamas kaip „labai alkanas kūdikis“.

K.Nicholl pridūrė, kad Sasekso hercogienė savo kūnui nuo motinystės rūpesčių leidžia pasiilsėti natūraliai: „Meghan nevaikšto į sporto klubą, ji neskuba grįžti į formą, tiesiog mėgaujasi dabartiniu gyvenimo etapu.“

Princas Harry ir M.Markle ieškodami auklės naudojosi įdarbinimo agentūros paslaugomis. Buvo kalbama, kad šiuolaikinės karališkosios poros sūnaus aukle galėjo tapti net vyras, taip būtų sulaužyta karališkosios šeimos tradicija. Be to, Meghan sakė, kad pirmenybę teiks amerikiečiams.

Šeima nuo pat pradžių turėjo suformavusi aiškius kriterijus, kaip augins vaiką, o visos kandidatės į auklės pareigas prieš įsidarbindamos turėjo pereiti pokalbį su pačiais princu Harry ir M.Markle. Kaip skelbė šaltinis, atrinktas žmogus už šias pareigas uždirbs iki 70 tūkst. svarų (80 tūkst. eurų) per metus.

Ankstesnių dviejų auklių išvykimai yra naujausi poros darbuotojų pokyčiai. Praėjusių metų lapkritį po šešių mėnesių iš darbo su ašaromis išėjo M.Markle asmeninė asistentė Melissa Toubati. Po kelių savaičių porą paliko privati sekretorė Samantha Cohen. Sausį po pusmetį trukusio darbo išvyko ir Meghan asmens sargybinė, o pastarosiomis savaitėmis – privačios sekretorės Amy Pickerall ir Heather Wong.

15min primena, kad princas Harry ir Meghan Markle pirmagimio sūnaus, kurį pavadino Archie Harrison vardu, susilaukė gegužės 6-ąją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle pasidalijo naujagimio Archie nuotrauka: ypatinga detale pagerbė princesės Dianos atminimą

TAIP PAT SKAITYKITE: Atskleista karališkojo kūdikio Archie vardo reikšmė: pagerbė princesės Dianos atminimą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius