Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkoji šeima dalijasi niekur nerodytomis nuotraukomis su princu Philipu ir jo provaikaičiais

Princas Philipas turėjo 10 provaikaičių (ir vieną gimsiantį tik vasarą), kai balandžio 9 d. jis, būdamas 99-erių, mirė. Edinburgo hercogo artimieji pasidalijo niekur iki šiol nerodytomis nuotraukomis, kur jis įamžintas būtent su jais – jauniausiais karališkosios šeimos nariais.
Elizabeth II ir princas Philipas su septyniais provaikaičiais (2018 m.)
Elizabeth II ir princas Philipas su septyniais provaikaičiais (2018 m.) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Oficialioje karališkosios šeimos instagramo paskyroje iš pradžių pasirodė princo Philipo ir karalienės Elizabeth II Balmoral pilyje pozuojančių su septyniais provaikaičiais 2018 m. nuotrauka, rašo People.com.

Ant sofos susėdę be monarchės ir jos sutuoktinio pozavo visi trys princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine vaikai: princas George’as ir princesė Charlotte, įsitaisiusi tarp prosenelio ir prosenelės bei mojuojanti akimirką įamžinusiai mamai, bei ant karalienės kelių pasodintas dar visai mažas princas Louisas.

Šalia princo Philipo matome besišypsančią Islą Philips, laikančią pusseserę Leną Tindall, šalia kurios stovi vyresnė jos sesuo Mia Tindall. Vyriausia iš jų – Savannah Philips stovi už prosenelių.

Niekur nematyta fotografija savo paskyroje pasidalijo ir princas Williamas su hercogiene Catherine. Taip pat Balmoral pilyje šeima, tada dar tik su dviem vaikais – princui George’u ir visai mažyte princese Charlotte – nusifotografavo 2015 m.

„Šiandien drauge su karališkosios šeimos nariais dalijamės Edinburgo hercogo nuotraukomis, prisimindami jį kaip tėvą, senelį ir prosenelį“, – parašyta po ja.

Šiek tiek anksčiau Kembridžo hercogai paviešino kitą mielą fotografiją, kurioje – karietoje laiką smagiai leidžiantys princas Philipas ir princas George’as, iš rankų nepaleidžiantis knygos.

Princo Philipo atminimą pasidalydamas nuotrauką pagerbė ir jo sūnus princas Charlesas. 1966 m. įamžintoje akimirkoje tėvas ir sūnus sėdi ant žirgų per polo varžybas.

Neatsiliko ir princesė Eugenie, drauge su fotografija pasidalijusi ir asmeniniais prisiminimais apie princą Philipą.

„Pamenu, kaip mokiausi gaminti, tapyti, skaityti. Pamenu, kaip juokiausi iš jūsų pokštų ir klausinėjau apie jūsų įspūdingą gyvenimą bei tarnybą kariniame jūrų laivyne. Pamenu, kaip sudeginau dešreles, o jūs pasirodęs išgelbėjote dieną. Pamenu jūsų rankas ir juoką, ir jūsų mėgstamiausią alų.

Prisiminsiu jus jūsų vaikuose, jūsų vaikaičiuose ir provaikaičiuose“, – rašė princesė Eugenie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius