-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karališkoji šeima pasveikino princą Harry ir Meghan Markle su Lilibet gimimu

Sekmadienio vakarą princas Harry ir Meghan Markle pasauliui pranešė džiuginančią žinią – jiems gimė dukra Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Šia žinia pasidžiaugė ir karališkoji šeima, kuri siuntė į kitą žemyną esantiems sutuoktiniams sveikinimus.

Jaudinančios žinios akimirksniu pasiekė ne tik visą pasaulį, bet ir karališkosios šeimos narius. Tad pasveikinti Meghan Markle ir princą Harry su dukros gimimu nusprendė Kembridžo hercogai kartu su karaliene Elizabeth II, princu Charlesu ir Kornvalio hercogiene Camilla. Visi išplatino pranešimą su šeimos pagausėjimu.

Princas Williamas ir Kate Middleton pasidalijo dar vienu mielu pranešimu, kuriame galime matyti ne tik žavią Meghan ir princo Harry nuotrauką, bet ir prierašą.

„Mes visi patenkinti džiugia žinia apie naujagimės Lili atvykimą. Sveikiname Harry, Meghan ir Archie“, – rašoma socialiniame tinkle.

15min primena, kad sekmadienio vakarą Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry susilaukė antrosios atžalos.

Pora išplatino oficialų pranešimą, kuriuo patvirtino apie gimusį antrą vaiką. Kaip pranešama, karališkajai porai dar penktadienį gimė dukra.

„Mama ir dukra yra sveikos, jaučiasi gerai ir šiuo metu ilsisi namuose“, – pora pranešė pareiškime.

„Su didžiuliu džiaugsmu princas Harry ir Meghan, Sasekso hercogienė, į pasaulį atveda savo dukterį Lilibet „Lili“ Diana Mountbatten-Windsor“, – taip pat rašoma sekmadienį pasirodžiusiame pareiškime.

Ten pat skelbiama, kad Lili gimė penktadienį, birželio 4 dieną, 11.40 val. nakties, apsupta gerų gydytojų. Karališkosios šeimos narė tuo metu svėrė daugiau nei 3,5 kg.

Beje, pranešime atskleista ir priežastis, kodėl dukrai hercogai suteikė būtent tokį vardą:

„Lili vardas suteiktas pagal jos prosenelę, karalienę, kurios šeimos pravardė yra Lilibet. Vidurinis mergaitės vardas – Diana – buvo skirtas, kad būtų pagerbta jos mylima močiutė, princesė Diana.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius