-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karščiausia pasaulio močiutė: jaunystės paslaptis – organiniai produktai ir jokio plastiko buityje

Erotinis modelis Gina Stewart šiemet varžėsi dėl „Miss Maxim Australia“ gražuolės titulo, tačiau daugelis jos gerbėjų netenka amo sužinoję, kiek šiai moteriai metų ir kad ji jau yra močiutė...
Gina Stewart
Gina Stewart / „Instagram“ nuotr.

Ginai Stewart yra 47 metai ir ji yra keturių vaikų mama bei 10 mėnesių mergaitės močiutė. Ji turi du sūnus ir dvi dukras, kuriems yra 27, 25, 23 ir 4 metai.

Įspūdingos išvaizdos moteris visai neslepia savo jaunystės paslapčių. Viena pagrindinių yra bet kokių chemikalų atsisakymas. Gina taip pat stengiasi kaip įmanoma labiau išvengti plastmasės buityje – net vandens ji niekada negera iš plastmasinio buteliuko.

„Instagram“ nuotr./Gina Stewart su jauniausia dukra
„Instagram“ nuotr./Gina Stewart su jauniausia dukra

„Taip pat aš geriu vien tik šarminį vandenį, nes jame yra labai daug mineralų“, – „Daily Mail Australia“ sakė Gina Stewart.

Nors ant jos veido praktiškai nematyti raukšlių, tačiau ji tenaudoja viso labo dvi priemones, kurios palaiko jos odą švelnią ir švarią. Tai – kokosų ir erškėtuogių aliejai, jokių kremų ar serumų moteris tikina nenaudojanti.

„Organinis kokosų aliejus yra pagrindinis mano plaukų produktas, aš jį naudoju ir maisto gaminimui, ir kaip drėkinamąjį veido kremą. Tik 5 doleriai ir visiškai natūralu, be jokių chemikalų, – Gina savo grožio paslaptimi nesibodi pasidalyti ir su kitomis. – Erškėtuogių aliejus taip pat yra mano slaptas ginklas, dėl jo guldau galvą – jis stabdo senėjimą. Taigi praktiškai viskas, ką aš darau, tai nusiprausiu ir pasitepu veidą juo – tokia mano kasdienė grožio rutina.“

„Instagram“ nuotr./Gina Stewart
„Instagram“ nuotr./Gina Stewart

Taip pat moteris prisiekinėja, kad nesidaro jokių kosmetinių procedūrų – jos veidas taip atrodo be botokso ar užpildų. Tačiau ji neslepia, kad prieš 10 metų pasididino krūtis, bet tai – vienintelė intervencija į jos išvaizdą, visa kita yra natūralu.

Ji apskritai sako esanti natūralaus senėjimo šalininke – nesistengia jaunystės išlaikyti bet kokia kaina, tačiau puoselėja savo odą, kad ši graži būtų kaip įmanoma ilgiau. O jau kai pradės rastis raukšlės, nebandys jų naikinti ar slėpti – tiesiog bando natūraliais būdais tą metą atitolinti.

„Instagram“ nuotr./Gina Stewart
„Instagram“ nuotr./Gina Stewart

Ši karšta močiutė net varžėsi seksualiausių gražuolių konkurse „Miss Maxim Australia“, kur jos konkurentėmis buvo ir 18-metės merginos. Moteris vylėsi, kad jai pavyks laimėti konkursą, o pagrindinį prizą – 10 000 dolerių, ji būtų paaukotų savo draugei, kuri neseniai patyrė širdies smūgį. Vis tik galiausiai ji užėmė 12-ą vietą, nors ir tai – didelis pasiekimas, mat paraiškas dalyvauti konkurse iš viso pateikė net 10 000 merginų.

Beje, socialiniuose tinkluose ši moteris taip pat labai populiari – instagrame ji turi beveik 80 tūkst. sekėjų.

15min galerijoje – karščiausia pasaulio močiutė Gina Stewart:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius