Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karštose serialo „Bridgerton“ scenose nusifilmavusi aktorė atskleidė, ką apie šį vaidmenį mano šeima

Jei jūs, kaip ir dauguma „Netflix“ gerbėjų, matėte didelio populiarumo sulaukusį serialą „Bridgerton“, sutiksite, kad jame pavaizduotos erotinės scenos – vienos įsimintiniausių. Ne išimtis ir jose vaidinusiems pagrindiniams aktoriams Rege-Jeanui Page’ui ir Phoebe Dynevor. Smalsu, kaip 25-erių sparčiai išgarsėjusi serialo žvaigždė jaučiasi, minėtas scenas žiūrėdama su savo tėvais?
Serialo „Bridgerton“ kadrai
Serialo „Bridgerton“ kadrai / Vida Press nuotr.

„Džiaugiuosi, kad mama ir tėtis jas matė, nes jie supranta industriją, žino, kaip sunkiai aš dirbau ir kiek daug man reiškė gauti šį vaidmenį“, – sakė ji sausio 17 d. „The Guardian“ išspausdintame interviu.

„Išskyrus senelius. Taip pat jaunesnį brolį… Na, buvo nepatogu“, – tęsė Ph.Dynevor.

Serialą kūrusi komanda – perfekcionistai. Kostiumai, filmavimo lokacijos, garso takelis, aktorių pasirinkimai – viskas apgalvota iki smulkmenų. Tiek pat dėmesio, gal net daugiau, skirta ir minėtoms aistringoms scenoms. Ph.Dynevor atskleidė, jog jas su kolega R.Page’u repetuodavo taip pat atsakingai, lyg tai būtų pavojingas kaskadinis triukas.

„Žinodavau, kur ir kokią akimirką vaikinas padės ranką. Mes taip pat turėdavome papildomų daiktų, pavyzdžiui, kilimėlius, kurie atsidurdavo tarp mūsų.

Jų choreografija būdavo sudėtingesnė nei kai kurių mūsų šokių, tad niekada nesijaučiau neapsaugota“, – apie aistringų scenų filmavimo ypatumus pasakojo aktorė.

Tiems, kas dar nespėjo peržiūrėti serialo vienu prisėdimu (gali būti, kad išjungti jo nesinorės tol, kol nepasirodys kūrėjų sąrašas paskutinės serijos pabaigoje), „Bridgerton“ – XIX a. Londono aukštuomenės narių gyvenimo subtilybes pasakojantis serialas, bet, svarbu pabrėžti, nebūtinai istoriškai tikslus.

Vida Press nuotr./Phoebe Dynevor seriale „Bridgerton“
Vida Press nuotr./Phoebe Dynevor seriale „Bridgerton“

Jis paremtas Julios Quinn romanais apie skandalus ir meilę, taip pat anoniminę gandų toje pačioje aukštuomenėje skleidėją (ją įgarsina legendinė Julie Andrews).

Kad ir kaip norėtume pasakyti, kas tas liežuvautojos atitikmuo, jos tapatybę teks išsiaiškinti patiems. Žinoma, jei dar nesate vienas iš 63 mln. žiūrovų, „Bridgerton“ peržiūrėję per pirmąsias savaitės po premjeros.

Kai seriale gausu tokių intymių scenų, nenuostabu, kad aktoriai užmezga artimus ryšius. Tvirta draugystė įsiplieskė ir tarp Ph.Dynevor bei R.Page’o.

„Dėl daugelio dalykų mūsų gyvenimuose tai buvo svarbi akimirka, abu dėl to stipriai jaudinomės. Daug laiko praleidome drauge repetuodami, tad tapome gerais draugais, – sakė aktorė „The Guardian“. – Deja, jis išvyko į Los Andželą, tačiau mudu vis dar bendraujame.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvai sėkmingi metai „Netflix“: nuo netikėto debiuto „Eurovizijos“ filme iki „Stranger Things“ gaudynių

„Netflix“ seriale nusifilmavęs J.Budraitis – apie darbo kultūrą, aktorius Rusijoje ir vaidybą 80-ies

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius