Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katie Holmes širdį užkariavo italų virtuvės šefas: nauja pora užfiksuota Niujorko gatvėse

Vis dažniau viešumoje su mylimuoju matoma Katie Holmes (41) šiltų jausmų nebeslepia. Jau kurį laiką su italų virtuvės šefu Emilio Vitolo (33) susitikinėjanti aktorė šįkart neišvengė žvitrios fotografo akies – buvo užfiksuota susikibusi rankomis su nauju mylimuoju. Kaip praneša „People“, pora pasivaikščioti išėjo į Niujorko gatves.
Katie Holmes ir Emilio Vitolo
Katie Holmes ir Emilio Vitolo / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Ir nors tai nėra pirmas kartas, kai Katie Holmes ir Emilio Vitolo matomi viešumoje, tačiau šįkart pora pademonstravo dar daugiau šiltų jausmų. Niujorko gatvėmis jie vaikščiojo susikibę už rankų ir meiliai šnekučiavosi.

Kaip rašoma „People“, mylimieji atvažiavo prabangiu raudonu „Pontiac“ automobiliu. Sustoję Volstryte K.Holmes ir E.Vitolo pradėjo popietinę išvyką po Niujorko gatveles.

Beje, žvitri fotografo akis Katie ir Emilio išvydo ir praeitą savaitę – pora buvo jaukiai įsitaisiusi ant Niujorko Centrinio parko suoliuko. Besimėgaudami gražia diena įsimylėjėliai meiliai glėbesčiavosi, o K.Holmes nepagailėjo ir bučinių.

Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Emilio Vitolo
Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Emilio Vitolo

15min primena, kad praeitų metų rugpjūtį K.Holmes išsiskyrė su aktoriumi Jamie Foxxu. Pastaruosius mėnesius aktoriai vis dažniau pasisakydavo viešai apie pasibaigusius santykius, o galiausiai J.Foxxas buvo pastebėtas su kita moterimi.

Portalas „People“ pranešė, kad aktoriai po šešerių metų draugystės nusprendė pasukti skirtingais keliais. Šaltinis pasakojo, kad santykius pora nutraukė jau 2019 m. gegužę.

Aktoriai susitikinėti pradėjo 2013 metais, tačiau oficialiai niekada to neskelbė. Bendru nutarimu jie nusprendė jų romantiškus santykius laikyti paslaptyje ir viešai apie juos nekalbėti.

Naujausios žinios apie poros skyrybas pasirodė tik po dviejų dienų, kai J.Foxxas buvo pastebėtas susikibęs rankomis su dainininke Sela Vave. Vėlų vakarą pora kartu išėjo iš Los Andželo „Bootsy Bellows“ naktinio klubo.

Anksčiau K.Holmes buvo ištekėjusi už garsaus aktoriaus Tomo Cruise'o.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius