Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keisčiausios konspiracijos teorijos apie Tupacą: nuo Fidelio Castro pagalbos iki iliuminatų

Jei ne muzikos industriją ir po visą pasaulį išsibarsčiusius gerbėjus sukrėtusi jo mirtis 1996-aisiais, šiandien vienam garsiausių reperių Tupacui Shakurui būtų 49-eri. Nepaisant ne vieno oficialaus patvirtinimo, kad atlikėjas buvo nušautas iš pravažiuojančio automobilio, nemaža dalis su netektimi nesusitaikiusių žmonių tiki, jog reperis vis dar gyvas. Taip manoma dėl ne vienos apie jo slaptą gyvenimą sklandančios konspiracijos teorijos.

Kai kurie internautai teigia, kad Tupacas Shakuras – kalėjime. Kitų jo gerbėjų manymu, reperis apsigyveno Malaizijoje, o dar treti tikina, jog po mirties 2002-aisiais išleistas jo kūrinys „Better Dayz“ tik patvirtina faktą, kad jis – gyvas, tačiau visais įmanomais būdais bando tai nuslėpti, nes nenori vėl atsidurti pavojuje.

Štai dar kelios ne mažiau keistos konspiracijų teorijos apie Tupacą.

Fidelio Castro padedamas apsigyveno Kuboje

Senosios Havanos gyventojai teigia matę miestelio gatvėmis vaikštinėjantį žymųjį reperį. Dar daugiau žibalo į šią ugnį įpylė internete pasklidusių vaizdo įrašų kiekis, kuriuose įamžintas į Tupacą labai jau panašus vyras.

Tuo tarpu, kaip rašo „Mirror“, konspiracijų teorijų autorius Michaelas Nice’as tikina, jog padedamas buvusio Kubos lyderio Fidelio Castro, į šią šalį jis padėjo atgabenti ir Tupacą.

M.Nice’o teigimu, dar gerokai prieš apšaudymą buvo paskelbta reperio medžioklė ir iškart tai išsiaiškinus pradėtas saugaus jo išgabenimo į kitą šalį planavimas.

VIDEO: 2Pac - Better Dayz (Original Version)

Paspruko panaudojęs antrininką

Filmų kūrėjas Rickas Bossas, vienas žinomiausių konspiracijų teorijų apie reperį autorius, tiki, jog Tupacas, sužinojęs, kad planuojamas jo nužudymas, iš JAV vis dėl to nepabėgo, bet apsigyveno kitoje jos valstijoje – Naujojoje Meksikoje.

Na, o kad apie tai niekas nesužinotų, reperis panaudojo antrininką arba iš pradžių į Las Vegasą, o po to į minėtą valstiją, pabėgo į pagalbą pasitelkęs sraigtasparnį.

Apie tai R.Bossas yra sukūręs net filmą „2Pac: The Great Escape form UMC“.

VIDEO: Vieno garsiausių reperių mirtimi gerbėjai netiki iki šiol – keisčiausių konspiracijų teorijų apie Tupacą Shakurą TOP 5

Apie vis dar gyvą reperį prasitarė jo draugas

Buvęs „Death Row Records“ vadovas Suge’as Knightas tą vakarą vairavo automobilį, kuriame ir buvo pašautas Tupacas. Pasak jo, vežant reperį į ligoninę, pastarasis juokėsi. Kodėl? Nes pavyko įgyvendinti jo ilgai kurptą planą.

S.Knightas pridūrė, kad prieš tragišką įvykį jiems drauge atostogaujant Maui (saloje Havajuose – red.past.), Tupacas užsiminė norintis suvaidinti savo paties mirtį.

Vida Press nuotr./Suge'as Knightas ir Tupacas Shakuras
Vida Press nuotr./Suge'as Knightas ir Tupacas Shakuras

Tupacas – iliuminatų dalis

Kad reperis gyvas tiki ir S.Knighto sūnus, Suge’as J.Knightas. „Mirror“ rašo, jog būtent jis pasidalijo ta Malaizijoje į Tupacą labai panašų vyrą įamžinusia medžiaga ir ne kartą tikino, jog tai darydamas jis tikrai nebuvo apsvaigęs nuo narkotikų.

S.J.Knightas taip pat paviešino nuotraukas, kurioje vyresnis Tupacas pozuoja su Beyonce ir 50 Cent, nors tokias fotografijas šiais laikais labai lengva suklastoti, bei vieno daug įtarimų keliančio susirašinėjimo ištrauka.

S.J.Knightui neva kažkas parašė: „Tu pasakei per daug. Laikas tau išeiti.“ Į tai jis atsakė: „Tiesa paaiškės ir aš niekur nedingsiu.“

Netrukus jis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame nufilmavo jį persekiojantį asmenį. Pasak vyro, tai – „Illuminati“ narys, siekęs jį užčiaupti prieš dar ką nors atskleidžiant apie garsųjį atlikėją.

Kai kurie konspiracijų teorijų kūrėjai ir tikintieji jomis tiki ir tuo, jog pasaulį valdo slapta, galingiausių žmonių pasaulyje bendruomenė, žinoma kaip iliuminatai.

2011-aisiais Tupacas buvo Niujorke

Dar vienas į reperį panašus vyras 2011-aisiais užvirė kitą konspiracijos teoriją, jog Tupacas – gyvas, gyvena Niujorke ir net dalyvavo „Occupy Wall Street“ proteste.

Jame pastebėtas į reperį panašus vyriškis dėvėjo geltonos spalvos drabužius, galvą buvo paslėpęs po kapišonu, taip, neva, siekiant išlikti nepastebėtu.

Stop kadras/Į Tupacą Shakurą panašus vyras Niujorke
Stop kadras/Į Tupacą Shakurą panašus vyras Niujorke

TAIP PAT SKAITYKITE: Apie Brittany Murphy mirtį vis dar sklando paslaptingi gandai: kokios konspiracijos teorijos iš jų gimė?

Bruce'as Lee ir jo mirtį gaubiančios paslaptys: konspiracijų teorijų kūrėjai nerimsta ir po 50 metų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius