Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Khloe Kardashian atskleidė savo pirmagimio lytį: tikėjosi sūnaus, bet laukiasi dukros

Realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (33 m.) atskleidė, kokios lyties kūdikio laukiasi: ji su NBA krepšininku Tristanu Thompsonu (26 m.) netrukus ant rankų sūpuos mergaitę.
Kim Kardashian ir Khloe Kardashian
Kim Kardashian ir Khloe Kardashian / Instagram nuotr.

Paskutinėje jos šeimos realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ keturiolikto sezono serijoje Khloe gydytojas jos jauniausiai sesei Kylie Jenner atskleidė, kokios lyties vaikelio ši laukiasi. Vasario 1-ąją pati mama tapusi Kylie džiugią žinią perdavė Khloe, kuri tuo metu lankėsi San Franciske su kitomis seserimis Kim Kardashian ir Kourtney Kardashian.

Tiesa, žinia, kad po širdimi nešioja dukrą, būsimai mamai sukėlė šoką. „Aš tikiuosi, kad Kylie meluoja“, – sakė ji. Khloe Kardashians prisipažino tikėjusi, kad laukiasi berniuko.

Two hours to go until the season finale, east coast!! #KUWTK

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Bet šiam epizodui pasiekus TV eterį ji socialiniame tinkle „Twitter“ suskubo parašyti esanti sujaudinta, jog taps mažos mergaitės mama, ir jos reakcija nustebino net ją pačią – tai garsi moteris suvertė hormonams.

„Dievas duoda mums tai, ko mums reikia! Visada tinkamiausiu laiku. Manyje siaučiantys hormonai keistai sureagavo į šią žinią. Bet aš esu tokia sujaudinta, kad mano dukra turės dvi geriausias drauges Chicago ir Stormi! Dievas yra puikus! Ačiū, Dieve, už mūsų princesę“, – rašė Khloe Kardashian.

Ta proga Khloe jau spėjo surengti ir kūdikio sutiktuvių vakarėlį – surengė rausvą ir labai mergaitišką šventę.

„Tai buvo pas geriausias kūdikio sutiktuvių vakarėlis – mes jautėme tiek daug meilės! Esu tokia dėkinga, kad mane supa tokie palaikantys žmonės“, – rašė Khloe.

Instagram nuotr./Kim Kardashian ir Khloe Kardashian
Instagram nuotr./Kim Kardashian ir Khloe Kardashian

Kad Khloe Kardashian laukiasi kūdikio nuo savo vaikino NBA krepšininko Tristano Thompsono, buvo kalbama jau nuo rugsėjo.

Gruodžio pabaigoje ji pagaliau nusprendė viešai pasidžiaugti tuo, ką šiuo metu išgyvena – moteris pasidalino suapvalėjusio pilvuko nuotrauka ir patvirtino, kad naujienos apie jos nėštumą ne iš piršto laužtos.

15min primena, kad Kardashianų-Jennerių šeimoje pirmi trys 2018-ųjų mėnesiai – tikras kūdikių bumas: sausio 15-ąją surogatinė motina pagimdė Kim Kardashian ir Kanye Westo dukterį Chicago, o vasario 1-ąją jauniausia klano narė 20-metė Kylie Jenner susilaukė pirmagimės Stormi. Tuo tarpu Khloe Kardashian gimdyti turėtų jau šį mėnesį.

Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Khloe Kardashian su Klivlando „Cavaliers“ klube žaidžiančiu Tristanu Thompsonu draugauti pradėjo 2016-ųjų rugsėjį po to, kai jiems aklą pasimatymą suorganizavo bendri draugai. Pernai balandį garsi moteris džiaugėsi, kad pagaliau rado ramią užuovėją ir su Tristanu planuoja bendrą ateitį – santuoką bei vaikus.

Birželio mėnesį Khloe Kardashian juokavo, kad jos vaikinas norėtų turėti tiek vaikų, jog galėtų iš jų suburti krepšinio komandą. Tuo pačiu ji pripažino, kad nustojo vartoti kontraceptines tabletes duodama suprasti, jog žinios apie jųdviejų kūdikį galima sulaukti bet kada.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Beje, nors Khloe Kardashian šis kūdikis bus pirmas, už ją septyneriais metais jaunesnis Tristanas Thompsonas jau turi vieną vaiką. Sūnų krepšininkui pagimdė buvusi draugė Jordan Craig – jiedu išsiskyrė, kai ji dar buvo nėščia, ir neilgai trukus jis pradėjo susitikinėti su Khloe. Kai 2016-ųjų gruodį gimė jo sūnus Prince'as Oliveris, krepšininkas jau kelis mėnesius draugavo su Khloe Kardashian – ji pačioje santykių pradžioje buvo informuota apie į pasaulį atkeliaujantį kūdikį, bet tai jos neišgąsdino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius