-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Khloe Kardashian dukra atšventė pirmąjį gimtadienį: į prabangią šventę pakvietė ir neištikimą vyrą

Televizijos žvaigždės Khloe Kardashian (34 m.) dukra True Thompson neseniai atšventė pirmąjį gimtadienį. Kaip Kardashianų šeimai ir priklauso, gimtadienis buvo stulbinantis. Mergaitė iš mamos gavo tortą su savo atvaizdu, nesuskaičiuojamą kiekį balionų, deimantinę apyrankę ir šilkinę pižamą, tačiau svečiai buvo paprašyti vietoj dovanų aukoti Los Andželo vaikų ligoninei.
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas su dukra True
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas su dukra True / „Instagram“ / „Scanpix“ nuotr.

Instagramo nuotraukoje, kurią įkėlė Khloe, mergaitė, gulėdama lovoje tarp daugybės balionų, atrodė neapsakomai laiminga. K.Kardashian prie šios nuotraukos rašė: „Su gimtadieniu, mano mieloji True! Tu esi mano tikroji meilė! Aš esu pagerbta ir labai laiminga galėdama būti tavo mama! Šiandien ir iki gyvenimo pabaigos tave mylėsiu!! Mes turime amžinybę.“

Instagrame moteris dalijosi ir daugiau gimtadienio akimirkų. Pademonstravo specialiai šiai progai skirtus mergaitės akinius. Aksesuaras – rožinės spalvos ir papuoštas deimantais, o viršuje puikuojasi užrašas „TRUES BDAY“ (liet. True gimtadienis).

Mergaitės tėtis ir buvęs Khloe Kardashian mylimasis Tristanas Thompsonas (28 m.) taip pat įkėlė nuotrauką su dukrele ir ją pasveikino. „Visiškai tobula. Mano mergaitei šiandien vieneri. Laikas eina taip greit, tačiau aš mėgaujuosi kiekviena minute. Negaliu sulaukti, kada mes galėsime visą dieną sėdėti namuose ir žiūrėti „Liūtą karalių“ ir „Šunyčius patrulius“, – rašė mergaitės tėtis.

Žmonės greitai pastebėjo, kad nė viena iš mergaitės tėčio įkeltų nuotraukų nebuvo nauja. Vienas iš T.Thompsono sekėjų komentavo: „Gaila, kad Tristano nuotraukos yra kelių mėnesio senumo.“ Tokį vyro poelgį galima suprasti, nes jis su Khloe Kardashian išsiskyrė dar vasario mėnesį, kai paaiškėjo, kad buvo neištikimas su Kylie Jenner geriausia drauge Jordyn Woods. Visgi, K.Kardashian atsisakiusi savo principų vyrą pakvietė į gimtadienio šventę, kur jis pagaliau vėl susitiko su dukra.

View this post on Instagram

????

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

K.Kardashian ir True šventėje vilkėjo labai panašias dizainerio Augusto Getty sukurtas sukneles. Prabangią gimtadienio šventę organizavo K.Kardashian pasamdyta įmonė, ji suplanavo visą šventę ir pasirūpino, kad būtų išpildyta visų mažų mergaičių svajonė – pajodinėti poniu. Šventėje dalyvavo beveik visi Kardashianai, tačiau Kendall ir Kylie Kenner tuo metu buvo „Coachella“ muzikos festivalyje.

Socialinėje erdvėje mergaitė sveikinimų sulaukė ne tik iš tėvų. „Mano mieloji True, su pirmuoju gimtadieniu!!! Tu esi ypatinga. Negalėjau įsivaizduoti geresnės draugės tavo pusseserei Chicago. Matau, kokios artimos jūs esate, tai beveik tas pats, kaip tavo mama ir aš. Mes žinome, kiek daug smagių akimirkų jūs turėsite. Mano mieloji True, aš visada būsiu šalia, kai tau manęs reikės. Tavo tetulė Kiki“, – „Instagram“ paskyroje rašė Kim Kardashian.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius