Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Khloe Kardashian paliko Tristaną Thompsoną: vėl buvo neištikimas, šįkart – su šeimos drauge

Kardashianų šeimą krečia dar vienas skandalas: NBA krepšininkas Tristanas Thompsonas (27 m.) vėl buvo neištikimas savo mylimajai bei dukrelės motinai Khloe Kardashian (34 m.). Šįkart išdavystė dar skaudesnė, mat tarp poros įsipainiojo artima Kardashianų ir Jennerių šeimos draugė Jordyn Woods (21 m.).
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas su dukra True bei Kylie Jenner su geriausia drauge Jordyn Woods
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas su dukra True bei Kylie Jenner su geriausia drauge Jordyn Woods / „Instagram“ nuotr.

Kaip praneša portalas TMZ, pirmadienį Khloe Kardashian galutinai paliko Tristaną Thompsoną sužinojusi, kad šis vėl suko į kairę, ir ne su bet kuo, o jai gerai pažįstama Jordyn Woods.

TMZ šaltinių žiniomis, sekmadienį Tristano Thompsono namuose vyko vakarėlis. Jo metu žmonės linksminosi lyg niekur nieko, kol sulaukė nurodymų atiduoti mobiliuosius telefonus arba išeiti. Tai – gana dažna praktika garsenybių vakarėliuose siekiant išvengti informacijos ar nuotraukų nutekėjimo į viešumą. Bet po šių nurodymų į namus įžengė Jordyn Woods.

„Thompsonas ir Woods dėmesį skyrė tik vienas kitam, ir tai tikrai nebuvo vien tik draugiškas dėmesys: jie negalėjo atitraukti rankų vienas nuo kito, – pasakojo šaltinis. – Kai kažkuris iš svečių paklausė, ar negalėtų pasinaudoti savo telefonu, jam buvo pasakyta, kad tokiu atveju turėtų išeiti iš vakarėlio, nes Jordyn artimiausiu metu išeiti nežada. Iš Thompsono namų ji išvažiavo tik apie 7 val. ryto.“

Kas tokia yra Jordyn Woods?

Į meilės trikampį įsivėlusi 21-erių mergina – geriausia Kylie Jenner draugė nuo vaikystės. Jos yra tokios artimos, kad Jordyn didžiąją laiko dalį leidžia su Kylie, gyvendama jos svečių namelyje. Mergina siekia plius dydžio modelio karjeros, o Khloe Kardashian jai net padėjo – pasamdė Jordyn būti viena iš savo prekės ženklo „Good American“, orientuoto į įvairių formų moteris, ambasadorių.

Tačiau geri santykiai su Kardashianų ir Jennerių klanu jaunai merginai pakibo ant plauko – sužinoję apie jos išdavystę visi liko šokiruoti. Ypač sutrikusi jaučiasi Kylie Jenner, juk jos sesę įskaudino ir šitaip begėdiškai išdavė jos geriausia ir artimiausia draugė.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Jordyn Woods
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Jordyn Woods

Antras Tristano smūgis per metus

Ši Tristano Thompsono neištikimybė galutinai sugriovė jo santykius su Khloe Kardashian. Pirmą didelį smūgį krepšininkas jai sudavė, kai buvo neištikimas jai laukiantis jųdviejų kūdikio. Apie šią išdavystę Khloe Kardashian sužinojo paskutinėmis nėštumo dienomis, ir net dukrą pagimdė anksčiau nei turėjo dėl patirto streso.

Vis tik tą kartą Khloe Kardashian priėmė daug kam abejonių kėlusį sprendimą neišsiskirti su Tristanu Thompsonu – ji dar bandė lipdyti santykius ir tikėjosi, kad iš klaidų krepšininkas pasimokys, ir jie galės būti graži ir tvirta šeima. Deja, nepraėjo nė metai po šių įvykių, o Tristanas Thompsonas grįžo prie senų įpročių...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius