Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek uždirba kiekviena iš Kardashian-Jenner sesių ir kas joms krauna milijonus?

Neseniai žurnalas „Forbes“ paskelbė, kad Kylie Jenner oficialiai tapo jauniausia pasaulio milijardiere – šitokius turtus jaunai merginai sukrovė fenomenaliai sėkmingas kosmetikos verslas. Ir nors tėra tik 21-erių, Kylie savo turtais ženkliai lenkia visas vyresniąsias seseris.
Kendall Jenner, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ir Kylie Jenner
Kendall Jenner, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ir Kylie Jenner / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

O kokius turtus yra sukaupusios kitos garsiosios Kardashianų ir Jennerių šeimos moterys ir iš kur tie pinigai atkeliavo?

KYLIE JENNER

Amžius: 21 metai

Turto vertė: 1 mlrd. JAV dolerių

Tokį įspūdingą turtą jauna mergina vos per keletą metų susikrovė dėka savo kosmetikos kompanijos „Kylie Cosmetics“, kurią įkūrė būdama vos 17-os metų. Kylie – vienintelė savo kompanijos akcininkė, tad darbo vaisiais su niekuo dalytis nereikia. Beje, savo verslą mergina pradėjo investavusi 250 tūkst. JAV dolerių, kuriuos užsidirbo iš filmavimosi šeimos realybės šou bei kitų produktų reklamos.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner

KIM KARDASHIAN

Amžius: 38 metai

Turto vertė: 350 mln. JAV dolerių

Nors Kim Kardashian yra garsiausia iš savo šeimos, tačiau turtų turi trigubai mažiau nei jos jaunėlė sesutė. O tie 350 mln. JAV dolerių sukaupti iš nuosavų makiažo ir kvepalų kompanijų („KKW Beauty“ ir „KKW Fragrance“), populiaraus žaidimo išmaniesiems įrenginiams, ypač pelningų reklamos kontraktų ir, žinoma, filmavimosi savo šeimos realybės šou.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian

KRIS JENNER

Amžius: 63 metai

Turto vertė: 60 mln. JAV dolerių

Šio klano galva Kris Jenner yra visų savo vaikų vadybininkė, tad uždirba tam tikrą procentą nuo visų vaikų atlyginimų. Ji taip pat yra ir savo šeimos realybės šou vykdančioji prodiuserė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kris Jenner
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kris Jenner

KHLOE KARDASHIAN

Amžius: 34 metai

Turto vertė: 40 mln. JAV dolerių

Pagrindiniai Khloe Kardashian pajamų šaltiniai yra jos sėkminga džinsų ir sportinių drabužių įvairių formų moterims linija „Good American“ bei, žinoma, filmavimasis šeimos realybės šou. Jos banko sąskaitą taip pat papildo ir bendradarbiavimas su įvairiais prekių ženklais kuriant riboto leidimo kolekcijas ar reklamuojant kokius nors produktus.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian

KOURTNEY KARDASHIAN

Amžius: 39 metai

Turto vertė: 35 mln. JAV dolerių

Vyriausia iš garsiųjų seserų penketuko turi mažiausiai „užklasinės“ veiklos, tad pagrindinės jos pajamos ir yra filmavimasis šeimos realybės šou bei reklamos sutartys (šių irgi yra mažiau nei pas kitas seseris). Kol kas ji neturi jokios kompanijos, generuojančios papildomas pajamas, o ir apskritai Kourtney yra laikoma mažiausiai populiari iš viso sesių penketuko.

„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian

KENDALL JENNER

Amžius: 23 metai

Turto vertė: 18 mln. JAV dolerių

Kendall Jenner pagrindinė veikla jau senokai yra nebe filmavimasis šeimos realybės šou (nors turėdama galimybių filmuojasi ir jame), kurio dėka išgarsėjo, bet profesionalaus modelio darbas. Ir ji jau antrus metus oficialiai yra daugiausiai pasaulyje uždirbantis modelis. Tiesa, lyginant su kitomis seserimis jos banko sąskaita kol kas vis tiek yra pati kukliausia.

„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner
„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius