-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kilnus įžymybių elgesys visuomenėje: nuo vizitų ligoninėse iki pinigų degalams

Visi esame girdėję apie realybėje sutiktų įžymybių nepagarbų elgesį nepaisant to, kad žiniasklaidoje jos stengiasi atrodyti kitaip. Pavyzdžiui, aktorių vaidmenys ekranuose gali būti visiškai priešingi tam, kokie jie yra realiame gyvenime. Tačiau yra ir tokių, kurie ekranuose vaizduoja piktus personažus, o išties yra ypatingai malonūs. Skaitydami istorijas nustebsite kaip maloniai gali pasielgti kai kurios įžymybės.
A.Jolie,
Angelina Jolie, Taylor Swift, LeBronas Jamesas / Twitter ir VidaPress nuotr.

Edas Sheeranas

Superžvaigždė Edas Sheeranas gerbėjus stebina viskuo – nuo ​​apsilankymų ligoninėje iki vestuvių dienos palinkėjimų. Yra žinoma, kad dainininkas kartą pasirodė viename iš savo gerbėjų gimtadienio vakarėlių ligoninėje, kai jis negalėjo atvykti į jo koncertą dėl savo ligos.

Taip pat Edas per savo koncertą padėjo nepažįstamam vaikinui pasipiršti savo merginai, kuri kovoja su smegenų vėžiu. Atlikėjas porai padovanojo bilietus į vieną iš savo pasirodymų ir sustabdė savo koncertą, kad pasveikintų naujai susižadėjusią porą.

Kita priežastis, kodėl Edas laikomas viena maloniausių įžymybių, yra ta, kad jis aktyviai aukoja labdaros organizacijoms. Vyras viešai remia iniciatyvas „No Cold Homes“ ir „Band-Aid 30“, taip pat yra Rytų Anglijos vaikų globos namų ambasadorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius