Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Kim Kardashian ėmėsi veiksmų prieš persekiotoją: grasino nužudyti ją ir mylimąjį

Buvimas garsiu žmogumi gali kelti pavojų gyvybei – tuo įsitikino realybės šou ir socialinių tinklų žvaigždė, verslininkė Kim Kardashian (41). Kaip atskleidė teismo dokumentai, moteris susidūrė su persekiotoju, kuris ne sykį grasino nužudyti ją ir jos mylimąjį komiką Pete'ą Davidsoną (28).
Kim Kardashian, Pete'as Davidsonas
Kim Kardashian, Pete'as Davidsonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad 41-erių Kim Kardashian ėmėsi teisinių veiksmų, kad prie jos negalėtų artintis asmuo, kuris pažėrė „daugybę grasinimų nužudyti“ ir į biurą siuntė įspėjimus dėl ten esą padėtos bombos, rašo metro.co.uk.

Naujame Kim advokato Shawno Holley pareiškime, kurį gavo „The Blast“, teigiama, kad apsėstas gerbėjas išsiuntė moteriai daugiau nei 30 laiškų, kuriuose buvo grasinta ne tik pačiai realybės šou žvaigždei, bet ir jos mylimajam Pete'ui Davidsonui, taip pat šeimos nariams.

„Šiuose laiškuose jis (persekiotojas – red. past.) daug kartų grasino smurtu Kim Kardashian. Be to, jis išsakė daugybę seksualinio pobūdžio komentarų apie Kim Kardashian ir jos partnerius. Negana to, grasino, kad imsis veiksmų, dėl kurių ponia Kardashian ir jos šeima bus įkalinta. Jis grasino ponios Kardashian šeimai, turėdamas omenyje ponios Kardashian vaikus", – rašoma teisininko pareiškime.

Teigiama, kad Kim buvo įspėta, jog yra minėto asmens „taikinių sąraše“, be to, jai buvo pasakyta: „Jei kada nors pamatysiu tave Niujorke arba tavo vaikiną Los Andžele, tą pačią dieną tai (grasinimus – red. past.) įvykdysiu. Pete'as turi mirti ir mirs šį savaitgalį, o tu – kitą."

Baimindamasi dėl savo ir artimųjų gyvybės, realybės šou ir socialinių tinklų žvaigždė Los Andželo apygardos teismui pateikė prašymą dėl draudimo vyrui, kuris viešai neįvardijamas, laikytis nuo jos ir jos šeimos atokiau.

Kim prie savo prašymo pridėjo ir deklaraciją, kurioje teigė neįsivaizduojanti, kaip grasintojas sužinojo jos adresą.

„Keliuose laiškuose jis grasino mane nužudyti. Jis pateikė daugybę melagingų ir iliuzinių teiginių apie mane ir mano intymius santykius. Laiškuose jis taip pat pateikė nerimą keliančių seksualinių užuominų apie mane, – rašoma pareiškime, kurį paskelbė „The Blast“. – 2022 m. balandžio 25 d. mano verslo biure buvo pateiktas raštiškas grasinimas susprogdinti bombą. Esu informuota, kad mano privati saugos tarnyba išanalizavo rašytinį grasinimą susprogdinti ir nustatė, kad grasinimas turi daug panašumų su ankstesniais laiškais.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian, Pete'as Davidsonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian, Pete'as Davidsonas

Kim pridūrė, kad patyrė „didelį emocinį sukrėtimą“ ir baiminasi dėl savo ir artimiausių žmonių saugumo, taip pat padarė išvadą, kad grasintojas dar labiau sustiprins savo grasinimus, net turėdamas teismo draudimą prie jos nesiartinti, ir bandys ją fiziškai sužaloti arba netgi nužudyti.

Pranešama, kad Kim prašymas dėl laikino draudimo buvo patenkintas ir minimas asmuo negali susisiekti su verslininke ar prisiartinti prie jos ar jos namų arčiau nei 90 metrų atstumu.

Birželio mėnesį numatytas teismo posėdis, kuriame bus svarstomas klausimas dėl ilgalaikio draudimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius