Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svarbiausia metų kino šventė: „Oskarų“ raudonuoju kilimu žengė Holivudo grietinėlė

Šią naktį viso pasaulio kino mylėtojų dėmesys ir žvilgsniai nukreipti į Los Andželą: čia vyksta kasmetiniai „Oskarų“ apdovanojimai – pats svarbiausias kino renginys metuose. Na o apdovanojimų sezono kulminacija išsiskiria išskirtiniu glamūru ir spindesiu: retai kada vienoje vietoje pamatysi tiek daug aukščiausio lygio žvaigždžių!
„Oskarų“ apdovanojimų viešnios (iš kairės): Amy Adams, Rachel Weisz, Lady Gaga, Jennifer Lopez ir Charlize Theron
„Oskarų“ apdovanojimų viešnios (iš kairės): Amy Adams, Rachel Weisz, Lady Gaga, Jennifer Lopez ir Charlize Theron / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

Pirmieji svečiai į „Dolby“ teatrą Holivude rinktis pradėjo ankstyvą popietę – 14 val. vietos laiku, na o Lietuvoje tuo metu buvo šiek tiek po vidurnakčio.

Na o „Oskarų“ raudonasis kilimas kaip visuomet išsiskiria savo prabanga ir tikru holivudiniu glamūru, žavinčiu milijonus žmonių – nuotraukas nuo raudonojo kilimo peržiūri ir aptarinėja net tie, kas ne itin seka kino naujienas.

Kviečiame paganyti akis po šiųmetinį „Oskarų“ raudonąjį kilimą:

VIDEO: Svarbiausia kino šventė metuose: „Oskarų“ raudonuoju kilimu žengė Holivudo grietinėlė

O pažiūrėti tikrai yra į ką: į „Oskarus“ susirenka pačios didžiausios šiandienos žvaigždės, kurios kruopščiai ruošėsi šiam pasirodymui net ne visą dieną, o savaites ar mėnesius! Geriausi grožio specialistai Holivude išgraibstomi dar rudenį, o dizaineriai užsakymus vienetiniams apdarams kitų metų raudonajam kilimui gauna vos ne ceremonijai pasibaigus!

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Glenn Close
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Glenn Close

Tiesa, ne visos aktorės savo sukneles siūdinasi – kai kurios renkasi jau iš gatavų variantų su savo stilistų pagalba, o neretai apsirengia suknelėmis praktiškai tiesiai nuo podiumo (kai kurias jau buvo galima pamatyti sausį Paryžiuje per aukštosios mados savaitę).

Ant raudonojo kilimo buvo galima išvysti įvairiausių modelių ir spalvų suknelių, tačiau vis tik pati populiariausia ir šiemet žvaigždžių mėgstamiausia buvo rožinė.

„Scanpix“ nuotr./„Oskarų“ apdovanojimų viešnios
„Scanpix“ nuotr./„Oskarų“ apdovanojimų viešnios

„Oskarų“ apdovanojimai – paskutinis ir svarbiausias šio sezono kino vakaras, per kurį bus išrinkti patys geriausi 2018 metų filmai, jų aktoriai bei kūrėjai. Po šios ceremonijos raudonasis kilimas laikinai bus suvyniotas iki kito kino apdovanojimų ciklo, ir visų kinomanų akys nukryps jau nebe į praėjusių metų, o šių metų kino filmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius