-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kodėl princesė Eugenie vienintelė iš karališkosios šeimos turi asmeninę „Instagram“ paskyrą?

Britų karališkosios šeimos nariai neturi asmeninių socialinių tinklų paskyrų – vien oficialias, kurias administruoja rūmai. Tačiau princesė Eugenie (28 m.) turi savo „Instagram“ paskyrą, kur pati deda kokias nori nuotraukas. Kodėl būtent jai padaryta išimtis?
Princesė Eugenie ir princesė Beatrice
Seserys princesė Eugenie ir princesė Beatrice / „Instagram“ nuotr.

Nei princas Williamas ar jo žmona Kembridžo hercogienė Catherine, nei princas Harry su naująja žmona Sasekso hercogiene Meghan savo asmeninių paskyrų instagrame neturi – jiems visiems yra sukurta viena bendra oficiali Kensingtono rūmų paskyra (ją seka 6,2 mln. žmonių). Ją, žinoma, administruoja ne jie patys, ir čia nerasite jokių asmeninių jų gyvenimo nuotrupų – vien vaizdai iš oficialių susitikimų arba kruopščiai atrinktos šeimos nuotraukos, kurios yra platinamos ir visais kitais kanalais.

Tačiau kovo mėnesį karalienės anūkė princesė Eugenie, Williamo ir Harry pusseserė, ėmė ir susikūrė asmeninę „Instagram“ paskyrą. Ją šiuo metu seka 250 tūkst. žmonių.

Tad kaip čia taip yra, kad Eugenie leidžiama turėti savo asmeninę paskyrą, o Williamas, Catherine, Harry ir Meghan gali turėti tik oficialias (ir, neslėpkime, sausoko turinio) rūmų paskyras?

Taip yra todėl, kad Eugenie nors ir turi princesės titulą, tačiau neturi jokių oficialių karališkųjų pareigų. Kitaip tariant, ji nors vadinasi princese, bet nedirba princese – nėra įpareigota atstovauti savo šeimai įvairiuose renginiuose, vidaus ar užsienio vizituose. Tad jos vaidmuo karališkojoje šeimoje – nepalyginamai laisvesnis, nei jos pusbrolių ir jų žmonų.

Beje, princesė Eugenie taip pat nėra ir išlaikoma visų britų, dėl to dirba „normalų darbą“ – eina vadovaujamas pareigas Londono meno galerijoje „Hauser & Wirth“ ir pragyvenimui užsidirba pati.

Kiti karališkosios šeimos nariai, eilėje į sostą esantys žemiau už princus Williamą bei Harry, ir kurie taip pat kaip Eugenie neturi jokių oficialių pareigų, irgi netrukdomai gali turėti savo asmenines socialinių tinklų paskyras. Jų neturėti yra tiesiog asmeninis jų pasirinkimas.

Štai keletas iš nuotraukų, kuriomis dalijasi princesė Eugenie:

My beautiful big sissy!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Good Morning Monday!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Happy National Sibling Day...another set of York siblings to celebrate today!!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Happy Father’s Day!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius