-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komikas Willas Ferrellas kurs komediją apie „Euroviziją“

Komedijų žvaigždė Willas Ferrellas ketina režisuoti internetinės televizijos platformos „Netflix“ filmą apie „Euroviziją“ ir taip pat jame vaidinti.
Willas Ferrellas – 15 mln. JAV dolerių
Willas Ferrellas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

50 metų komikas drauge su Andrew Steele'u komedijai „Eurovizija“ taip pat rašys scenarijų. Andrew Steele'as anksčiau buvo televizijos NBC improvizacijų šou „Saturday Night Live“, kuriame daug metų dalyvavo Willas Ferrellas, pagrindinis scenaristas.

Pranešama, kad Willą Ferrellą įkvėpė apsilankymas šių metų „Eurovizijoje“. Ekstravagantiškais kostiumais garsėjančio kasmetinio dainų konkurso gerbėjas jis turbūt yra dar nuo tų laikų, kai jį su šiuo šou supažindino žmona, švedų aktorė Viveca Paulin. Pora yra susituokusi 18 metų.

Būsimas filmas yra laikomas „Netflix“ bandymu įtikti klientams užsienyje.

„Pagal susitarimą „Netflix“ gauna komediją, tiek pat arba labiau skirtą užsienio abonentams, labiau susipažinusiems su šiuo dainų konkursu“, – sakė pramogų svetainės „Deadline“ montažo specialistas Mike'as Flemingas jaunesnysis.

„Ferrellas tampa dar viena kino komedijų žvaigžde, besiimančia vienos žvaigždės filmo „Netflix“, kai žvaigždėmis paremtos komedijos didžiajame ekrane susiduria su dideliais sunkumais“, – pažymėjo jis.

Tarp kitų garsių komikų, pasirašiusių projektams su „Netflix“, yra Mike'as Myersas, Adamas Sandleris, Chrisas Rockas ir Robas Schneideris. Visi jie yra dirbę „Saturday Night Live“.

1956 metais Šveicarijoje pradėta rengti „Eurovizija“ Jungtinėse Valstijose tebėra gana menkai žinoma, nors šį konkursą yra laimėjusios tokios tarptautinės žvaigždės kaip Celine Dion ir ABBA.

Filmo „Eurovizija“ išleidimo data dar nepaskirta. Tai bus antras Willo Ferrello „Netflix“ projektas po romantinės komedijos „Ibisa“, kurią jis padėjo prodiusuoti, bet joje nevaidino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius