Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kortų namelis“ bus filmuojamas toliau, bet be Kevino Spacey

Šešto ir paskutinio televizijos serialo „Kortų namelis“ („House of Cards“) sezono filmavimas kitų metų pradžioje bus pratęstas be jo žvaigždės Kevino Spacey, kuriam mesti kaltinimai seksualine prievarta įstūmė šį „Netflix“ serialą į krizę.
Kevinas Spacey seriale „Kortų namelis“
Kevinas Spacey seriale „Kortų namelis“ / Vida Press nuotr.

Apie pratęsiamus darbus pirmadienį naujienų agentūrai AFP sakė šaltinis televizijos industrijoje. Dabar serialo finalas suksis aplink aktorės Robin Wright vaidinamą veikėją Kler Andervud, penktojo sezono pabaigoje pakeitusią vyrą prezidento poste, pažvelgusią tiesiai į kamerą ir ištarusią: „Mano eilė“.

Vida Press nuotr./Robin Wright seriale „Kortų namelis“
Vida Press nuotr./Robin Wright seriale „Kortų namelis“

Interneto transliuotoja „Netflix“ pagrindinį savo serialą buvo sustabdžiusi, kai pagrindinę jo žvaigždę Keviną Sapcey užgriuvo įtarimų lavina. Dviejų „Oskarų“ savininkas buvo viešai apkaltintas bandymu išžaginti paauglį ir nuolatiniu priekabiavimu prie jaunesnių kolegų vyrų, taip pat „Kortų namelio“ filmavimo aikštelėje.

Šeštasis šio politinio trilerio sezonas, planuotas rodyti 2018 metais, bus sudarytas tik iš aštuonių, o ne 13-os serijų kaip įprasta. Seriale Kevinas Spacey vaidino korumpuotą JAV Kongreso narį, galiausiai tapusį prezidentu.

58 metų Kevinas Spacey, laikomas vienu talentingiausių savo kartos aktorių, padėjo „Netflix“ išsikovoti savo vietą. Vis dėlto jo karjera žlugo spalio pabaigoje, pasipylus įtarimams nederamu seksualiniu elgesiu.

„Netflix“ iš karto nutraukė bendradarbiavimą su Kevinu Spacey, kai šis buvo viešai apkaltintas bandymu išžaginti 15-metį berniuką ir priekabiavimu prie aktoriaus Anthony Rappo prieš tris dešimtmečius, kai šis buvo 14-metis.

Kaip pranešė britų žiniasklaida, Londono policija Kevino Spacey atžvilgiu taip pat atlieka tyrimą dėl įtariamo užpuolimo 2008 metais.

Buvę „Kortų namelio“ darbuotojai tvirtina, kad Kevinas Spacey savo nuolatiniu priekabiavimu filmavimo aikštelę pavertė „toksiška aplinka“. Panašūs pareiškimai buvo padaryti ir dėl Londono teatro „The Old Vic“, kur Kevinas Spacey 2003–2015 metais dirbo meno direktoriumi.

Kevinas Spacey yra vienas garsiausių vyrų, kuriuos užgriuvę įtarimai privertė trauktis iš politikos, finansų, pramogų pasaulio ir žurnalistikos. Skandalas prasidėjo nuo kaltinimų kino magnatui Harvey Weinsteinui.

Kevinas Spacey taip pat buvo „Kortų namelio“, statomo pagal britų transliuotojo BBC to paties pavadinimo dramą ir pelniusio septynis „Emmy“ apdovanojimus, prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius