Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūčių vakarą padauginęs svaigalų britas savo vardą pasikeitė į Celine Dion

Svaigalų padauginęs didžiulis Celine Dion gerbėjas Didžiojoje Britanijoje persivadino jos vardu. Tiesa, dėl alkoholio kiekio kraujyje vėliau apie šiuos pokyčius jis laikinai buvo pamiršęs. Dabar vyro atmintis pamažu sugrįžta, praneša „NYpost“.
Celine Dionas, Celine Dion
Celine Dionas, Celine Dion / Socialinių tinklų ir „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Celine Dion Vardas

Trisdešimtmetis Celine Dionas, arba anksčiau – Thomas Doddas, „The Post“ papasakojo apie tai, kaip jam gimė idėja pasirinkti būtent garsiosios dainininkės vardą. Vyras teigė Kūčių vakarą stebėjęs 52-ejų metų dainininkės, kurią labai mėgsta, koncertą ir patirtis stiprinęs svaigiaisiais gėrimais.

„Ji yra žmogus, kurio klausau, kai noriu pasigerinti nuotaiką“, – tviteryje rašė jis. Vyras tikino didžiąją pandemijos dalį praleidęs žiūrint Celine Dion koncertus, įskaitant ir tą vakarą, kurį jam kompanija palaikė didžiulis butelis šampano, gautas dovanų iš draugo.

„Tai turbūt daug ką paaiškina“, – sakė vyras. Stebėdamas koncertą Celine Dion gerbėjas išleido apie 100 eurų bei internetine programėle pasikeitė vardą ir pavardę. Tiesa, detalių, kaip tai nutiko, C.Diono atmintyje neišliko.

„Galiu ranką prie širdies pridėjęs pasakyti, kad neprisimenu, kaip tai padariau, – sakė jis, – Atsimenu, kad žiūrėjau koncertą ir pasijaučiau girtas.“

Prabėgus keletui dienų, vyras grįžo namo iš savo darbo Staforšyre, kur dirba vadybininku, ir rado siurprizą – jo laukiantį voką su dokumentais. Kol šių nepamatė, C.Dionas teigė nesupratęs, kas iš tiesų nutiko.

„Iš pradžių turėjau net prisėsti, nes negalėjau patikėti šia naujiena. Tada susisiekiau su savo banku, kuris informaciją man patvirtino“, – sakė jis.

„Kai įsisavinau naujieną, dokumentą kaipmat pasirašiau, nes labai myliu C.Dion“, – tikino žvaigždės vardu pasivadinęs vyras.

Tviteryje jis pasidalijo savo vardo pakeitimo akto vaizdais. Taip pat jis savo vardą pasikeitė ir socialiniuose tinkluose, šalia senojo vyro vardo atsirado užrašas „MR CELINE DION“.

Sulaukė didžiulio dėmesio

C.Dionas pripažino, kad po didžiųjų pokyčių jo gyvenimas įgijo visai kitokių spalvų. „Šiuo metu prie mano namų, lauke, stovyklauja paparaciai“, – rašė jis.

Vyras taip pat pridūrė, jog gavo daugybę laiškų iš C.Dion gerbėjų su prašymais jiems atsiųsti vaizdo žinutę. Visgi dėl šio sprendimo jis mato vieną didesnę problemą.

„Ką tik persikėliau į mažą kaimą ir dar nekalbėjau su daugeliu žmonių. Kai pasakysiu jiems savo naują vardą, gali kilti nemenkas ažiotažas“, – prisipažino C.Dionas.

Panašu, kad pokyčiais patenkintas neliko dar vienas žmogus – Diono mama, tačiau ši bando įžvelgti ir šviesiąją pusę. „Mano mama iš pradžių nebuvo patenkinta, bet dabar ji mato linksmąją pusę! Ir mano draugai nėra labai nustebinti. Dar prieš porą savaičių aš girtas pasamdžiau Elsą (iš Frozen), kad ji pasirodytų mano kieme, nes man buvo nuobodu. Tad visko galėjo nutikti“, – tikino vaikinas.

Jis sakė, kad kol kas prie savo tikrojo vardo grįžti nežada, tačiau pridūrė, jog viskas priklausys nuo aplinkybių, t.y. kiek naujasis vardas apsunkins jo gyvenimą.

Pasilikti šiam vardui yra dar viena priežastis – vyras tikisi gauti progą galų gale pasikalbėti ar susitikti su savo bendravarde, kurią paskutinį kartą matė koncerte 2019-aisiais.

Dėl šios priežasties jis bendradarbiauja su vietine radijo stotimi. Vis dėlto kol kas panašu, jog C.Diono meilė C.Dion yra vienpusė – atlikėjos atstovai į kreipimusis kol kas nieko neatsakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius