Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Jenner gimtadienio proga paviešino fotosesiją su dukra: „Mano pati brangiausia dovana“

Realybės šou žvaigždė ir tuoj jauniausia pasaulio milijardiere tapsianti Kylie Jenner rugpjūčio 10-ąją švenčia 21-ąjį gimtadienį. Šia proga ji gerbėjus pradžiugino naujomis nuotraukomis su dukrele Stormi – ją žvaigždė rodo ypač retai.
Kylie Jenner su dukra Stormi
Kylie Jenner su dukra Stormi / „Instagram“ nuotr.

Savo gimimo dienos išvakarėse Kylie Jenner instagrame, kur turi net 112 mln. sekėjų, publikavo dvi nuotraukas iš fotosesijos su savo pirmagime Stormi.

„Sutinku savo gimtadienį šį vakarą su savo pačia brangiausia dovana. Ir kas gi buvo tas gyvenimas prieš tave, Stormi. Myliu tave, mano mažasis angelėli“, – prie vienos iš nuotraukų rašė Kylie Jenner, o kitą pakomentavo tiesiog „mano širdis“.

Šios dvi nuotraukos per kelias valandas nuo publikavimo jau sulaukė didžiulio gerbėjų dėmesio – kiekviena surinko po 8–9 mln. „laikų“ ir šis skaičius vis dar auga akyse.

Nuotraukos su Stormi – labai retos Kylie Jenner socialiniuose tinkluose. Kosmetikos kompanijos savininkė prieš tai buvo įsikėlusi kelias nuotraukas su dukra, bet vėliau persigalvojo – jas ištrynė ir nusprendė kurį laiką mergaitės neberodyti nepažįstamiesiems. Nors pati nepaaiškino dėl ko, tačiau kalbama, esą ją labai įskaudino pikti žmonių komentarai, kuriuose jos dukra vadinta negražia ar bjauria.

my heart

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Taip pat kalbama, kad Kylie net sulaukė grasinimų pagrobti mažylę, dėl to nusprendė jos viešinamas nuotraukas labai riboti.

15min primena, kad Kylie Jenner dukrelės Stormi tėvas – reperis Travis Scottas (26 m.). Jiedu draugauti pradėjo tik 2017-ųjų balandį, tačiau jau po mėnesio Kylie neplanuotai pastojo. O šių metų vasarį pasaulį išvydo jų meilės vaisius – mažoji Stormi Webster (Websteris – tikroji reperio pavardė).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner ir Travis Scottas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner ir Travis Scottas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius