Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Jenner mėnuo po gimdymo pozavo su dukra ant rankų ir užminė mįslę apie slaptas vestuves

Realybės šou žvaigždė ir jaunoji verslininkė Kylie Jenner per pirmąją dukrelės Stormi sukaktį parodė gerbėjams pirmą bendrą nuotrauką su mažyle. Ir taip pat užminė mįslę, kad jos gyvenime galimai įvyko ir daugiau permainų – gerbėjai ėmė spėlioti, ar ji kartais slapta neištekėjo.
Kylie Jenner su dukra Stormi
Kylie Jenner su dukra Stormi / „Instagram“ nuotr.

„Mano angelėliui šiandien vienas mėnuo“, – pasidalinusi dviem nuotraukomis su pirmagime ant rankų rašė jaunoji mamytė.

O šia nuotrauka Kylie Jenner gerbėjų armija žavisi ne vien dėl to, kad tai – pirmas kartas, kai jaunoji mamytė parodė nuotrauką su dukra ant rankų. Bet dar ir dėl to, kad ant Kylie Jenner kairės rankos bevardžio piršto matyti „įtartinas“ žiedas, labai panašus į vestuvinį. Gerbėjai iš karto sukluso – ar gali būti, kad ji slapta ištekėjo už mažylės tėvo, reperio Traviso Scotto (25 m.)?

my angel baby is 1 month old today

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Šis Kylie Jenner įrašas pralenkė Kim Kardashian dukters Chicago debiutą instagrame – pastarosios pirmąją nuotrauką, kuri buvo paviešinta anksčiau šią savaitę, 7 mln. žmonių palaikino per tris dienas, o Kylie Jenner 7,6 mln. laikų surinko per vos kelias valandas. Ir šis skaičius vis dar auga kaip ant mielių!

Beje, pirmoji Stormi nuotrauka – mergaitės pirštukai mamos rankoje, net pagerino „Instagram“ rekordą: šiandien ši nuotrauka turi net 17,5 mln. laikų!

stormi webster ????????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

15min primena, kad Kim Kardashian 20-metė sesuo pradingo iš viešumos iškart, kai žiniasklaidoje pasirodė pirmieji pranešimai apie jos nėštumą. Iki tol itin aktyvi socialinių tinklų vartotoja apleido savo viešąjį gyvenimą, o milijonai gerbėjų nekantraudami laukė naujienų apie ją bei patys bandė išspręsti jos nėštumo mįslę. Kad iš tiesų buvo nėščia, Kylie Jenner patvirtino tik jau pagimdžiusi – šią gyvenimo patirtį mergina norėjo pasilikti kaip įmanoma privatesnę.

Kylie Jenner dukters tėvas – reperis Travisas Scottas. Su juo mergina draugauti pradėjo tik 2017-ųjų balandį – neplanuotas nėštumas juodu nustebino pačioje santykių pradžioje.

Dukters pagimdymo proga Kylie Jenner iš mylimojo gavo pavydėtiną dovaną – 1,4 mln. JAV dolerių vertės juodą „Ferrari La Ferrari“ su raudonos odos salonu.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius