-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje nuskambėjęs pokštas apie Lietuvą ir žydus privertė Danielį Radcliffe'ą atsiprašinėti

Itin populiariame Didžiojoje Britanijoje Grahamo Nortono šou buvo paminėtas ir Lietuvos vardas – laidos metu profesorę Diegavirtę „Hario Poterio“ filmuose įkūnijusi Miriam Margolyes netikėtai papokštavo apie lietuvius ir žydus. Vis dėlto žymioji „Hario Poterio“ žvaigždė Danielis Radcliffe'as dėl to pasijuto nepatogiai ir suskubo atsiprašyti studijoje susirinkusių lietuvių.
Miriam Margolyes, Danielis Radcliffe'as
Miriam Margolyes, Danielis Radcliffe'as / Stopkadras

20-ųjų „Hario Poterio“ metinių proga Grahamo Nortono laidoje susirinkusios kino žvaigždės šnekučiavosi apie gyvenimą po vienos žinomiausių filmų serijų. Paklausta, ar vis dar tebėra atpažįstama kaip profesorė Diegavirtė, nepaisant to, kad suvaidino tik dviejuose filmuose apie jaunąjį burtininką, britų-australų kilmės aktorė Miriam Margolyes teigė, kad tokių atvejų būna, nors per pastaruosius metus jos išvaizda ir pasikeitė.

Kaip pavyzdį, kur pastaruoju metu buvo atpažinta, moteris įvardijo Lietuvą. Panašu, jog tarp šou salėje susirinkusios auditorijos sėdėjo lietuvių, nes aktorės žodžiai buvo pasitikti ovacijomis.

„Ar čia atvykote tik tam, kad pamatytumėte profesorę Diegavirtę?“ – klausimą auditorijoje sėdintiems lietuviams uždavė laidos vedėjas ir studijoje nuaidėjo juokas.

Vis dėlto niekas iš jų nesitikėjo, kokius atsiminimus moteriai paliko vizitas Lietuvoje. „Lietuvoje buvau apsupta žmonių – galbūt dėl to, kad aš žydė, nežinau“, – prasitarė M.Margolyes. Nors auditorija leipo juokais, Danielis Radcliffe'as, rodos, pasijuto nepatogiai.

„Atsiprašau“, – apgailestavimą dėl kolegės pokšto praktiškai išdainavo britų žvaigždė, atsisukęs į studijoje sėdėjusius lietuvius.

Pokalbį apie Lietuvą galite stebėti nuo 1.14 minutės:

VIDEO: Daniel Radcliffe & Miriam Margolyes Reflect On 20th Anniversary of Filming Harry Potter

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius