Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Laukinukė“ Marlene Favela parodė savo vestuvių nuotraukas: nuotaka it iš pasakos

Meksikietiškų muilo operų žvaigždė Marlene Favela (41 m.), Lietuvos žiūrovams geriausiai pažįstama kaip nepamirštamoji „Laukinukė“, praėjusį savaitgalį ištekėjo už verslininko iš Australijos George'o Seely. Prabėgus kelioms dienoms nuo šventės laimingi jaunavedžiai paviešino savo vestuvių nuotraukas.
Marlene Favela ir George'as Seely
Marlene Favela ir George'as Seely / „Instagram“ / Robert Inoa nuotr.

Marlene Favela lemtingąjį „taip“ ištarė pasakas primenančioje ceremonijoje, o ir pati atrodė it būtų nuotaka iš pasakos. Vestuvių ceremonijai Marlene Favela pasirinko dizainerės Rositos Hurtado kurtą suknelę, dekoruotą šimtais perlų, o jos galvą puošė princesiška tiara.

TE AMO ESPOSO!!!! @george.seely

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela) on

A post shared by Azucena (@azucenacierco) on

15min primena, kad pora savo vestuvėms išsirinko gruodžio 16-osios datą – vyru ir žmona tapo likus savaitei iki Kalėdų.

Muilo operų aktorei ši santuoka – pirmoji.

Štai daugiau „Laukinukės“ vestuvių akimirkų:

Dar prieš vestuves Marlene Favela dalijosi su gerbėjais pasiruošimo akimirkomis – vienoje televizijos laidoje net buvo parodytas reportažas apie tai, kaip ji rinkosi nuotakos suknelę. „Laukinukės“ mylimasis taip pat socialiniuose tinkluose kėlė nuotraukas iš specialiai jam siūto „Tom Ford“ kostiumo primatavimų – vyras džiaugėsi vidinėje švarko kišenėje išsiuvinėta vestuvių data ir savo bei būsimos žmonos vardais.

15min primena, kad George'as Seely savo mylimajai pasipiršo birželio pabaigoje, jiems viešint Niujorke. O rugpjūtį laimingi įsimylėjėliai surengė didžiulį vakarėlį, per kurį su draugais ir artimaisiais atšventė ne tik savo sužadėtuves, bet ir Marlene 41-ąjį gimtadienį.

Spalį aktorė atšventė net du mergvakarius – vieną Majamyje su draugais, o kitą gimtojoje Meksikoje su giminės moterimis.

Marlene Favela pasaulyje išgarsėjo 2002 metais suvaidinusi Venesuelos telenovelėje „Laukinukė“ („Gata Salvaje“), kuri buvo rodoma daugelyje pasaulio šalių, taip pat ir Lietuvoje. Jos partneris šiame seriale buvo seksualusis Mario Cimarro, buvęs modelio Deimantės Andriuškaitės sužadėtinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius