Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardo DiCaprio su 22 metų mylimąja debiutavo renginyje: pozavo atskirai, bet renginį stebėjo drauge

92-ieji „Oskarai“ – oficialus Leonardo DiCaprio ir jo mylimosios Camilos Morrone debiutas renginyje. Nors pora kartu jau nuo 2017-ųjų pabaigos, iki šiol jųdviejų drauge didesnėje šventėje sutikti nebuvo galima. Nors 45-erių aktorius ir 22-iejų modelis ant apdovanojimų kilimo ir pozavo atskirai, per ceremoniją jie sėdėjo greta – Billy Porteriui, Janelle Monae ir kitoms žvaigždėms sakant kalbas nuo scenos, kameros ne kartą parodė, kaip į jas reagavo pirmoje eilėje sėdėjęs „Vieną kartą Holivude“ žvaigždė ir jo mylimoji.
Camila Morrone ir Leonardo DiCaprio
Camila Morrone ir Leonardo DiCaprio / „Scanpix“ nuotr.

Apdovanojimams L.DiCaprio pasirinko klasikinį smokingą, o C.Morrone pasipuošė šviesiai rožine šifonine suknele be petnešėlių ir „Tiffany & Co.“ deimantais.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Camila Morrone
AFP/„Scanpix“ nuotr./Camila Morrone

Prieš prasidedant ceremonijai pora ant raudono kilimo pozavo atskirai, tačiau suėjus į „Dolby“ teatrą, C.Morrone prisijungė prie L.DiCaprio ir Brado Pitto, sėdėjusio šalia jos iš kitos pusės.

C.Morrone „Oskaruose“ palaikė L.DiCaprio, kuris buvo nominuotas geriausio aktoriaus kategorijoje. Deja, vakaras aktoriui nebuvo sėkmingas – statulėlę vietoje jo gavo Joaquinas Phoenixas.

DAUGIAU APIE 92-ĄJĄ „OSKARŲ“ CEREMONIJĄ SKAITYKITE ČIA!

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Leonardo DiCaprio ir Camila Morrone „Oskaruose“
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Leonardo DiCaprio ir Camila Morrone „Oskaruose“

Visai neseniai C.Morrone atskleidė, ką iš tiesų mano apie itin daug kritikos, daugiausiai dėl didelio amžiaus skirtumo, sulaukusius jos ir L.DiCaprio santykius. Pasirodo, merginai tai tikrai nėra kliūtis.

„Tiek daug santykių Holivudo ir pasaulio istorijoje užsimezgė tarp didelį amžiaus skirtumą turinčių žmonių. Manau, visi turėtų turėti galimybę susitikinėti su kuo tik nori“, – sakė ji „Los Angeles Times“.

Prieš tampant aktore modeliu dirbusi C.Morrone supranta, kodėl žmones taip domina jos ir už ją gerokai vyresnės žvaigždės santykiai. „Tikriausiai ir man pačiai būtų smalsu“, – tikino ji.

Nors pradžioje buvo kalbama, kad pora „ilgai netemps“, praėjo jau daugiau dveji metai ir šie du žmonės, pasak „People“ šaltinio, kartu būti yra nusiteikę rimčiau nei kada nors anksčiau.

„Tai tikrai ne kasdieniai santykiai. Camila vis daugiau laiko praleidžia jo namuose“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius