Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liamas Hemsworthas pardavė sudegusių namų Malibu griuvėsius: išvyskite, kaip jie atrodė prieš gaisrą

Liamas Hemsworthas (30 m.) nusprendė sumažinti nuostolius ir gyventi be skaudžius įvykius primenančių turtų, nepaisant to, kad jų atsikratydamas jis prarado milijonus. Kaip rašo Nypost.com, „Bado žaidynių“ žvaigždė pardavė tai, kas liko iš jo namų Malibu, kuriuose gyveno su buvusia sutuoktine Miley Cyrus (28 m.).
Liamas Hemsworthas pardavė sudegusių namų Malibu griuvėsius
Liamas Hemsworthas pardavė sudegusių namų Malibu griuvėsius / Vida Press nuotr.

L.Hemsworthas per 2018-aisiais siautusį gaisrą sudegusios vilos griuvėsius pardavė už 3,6 mln. dolerių (maždaug 3,03 mln. eurų) – beveik perpus pigiau nei už namus sumokėjo 2014-aisiais.

Pasak „Dirt“, asmuo, nepanoręs atskleisti tapatybės, iš aktoriaus įsigijo du žemės sklypus, ant kurių stovėjo namai, sudegusius pamatus, „nepaliestą baseiną ir hektarus pusiau apdegusių kalvų“.

Vida Press nuotr./Liamo Hemswortho namų Malibu griuvėsiai
Vida Press nuotr./Liamo Hemswortho namų Malibu griuvėsiai

2014-aisiais L.Hemsworthui tapus šios vilos savininku už 6,8 mln. dolerių (maždaug 5,73 mln. eurų), jos teritoriją sudarė „ilgas įvažiavimas, vingiuojantis virš tekančio upelio, atnaujintas 6-to dešimtmečio rančos stiliaus namas, įrašų studiją, atskirta rašymo erdvė, betoninis svirnas ir didelė veja“.

Vida Press nuotr./Liamo Hemswortho namų Malibu vidus prieš gaisrą
Vida Press nuotr./Liamo Hemswortho namų Malibu vidus prieš gaisrą

Namas stovėjo rajone, kuriame gyvena ir daugiau žinomų žmonių – Megan Fox, „Emmy“ laureatai prodiuseriai Marcy Carsey ir Richardas Appelas bei kiti.

Štai kaip atrodė vilos vidus prieš jiems sudegant:

Čia gyventi patiko ir M.Cyrus. Iš tikrųjų ji čia jautėsi taip gerai, kad apie šią vietą parašė dainą „Malibu“ ir įsigijo nedidelį netoliese esantį namą. Pastarojo gaisras nesunaikino. M.Cyrus vis dar yra jo šeimininkė.

Na o L.Hemsworthas šiuo metu gyvena Australijoje, Sidnėjuje, kur neseniai įsigijo namus už 4,25 mln. dolerių (maždaug 3,58 mln. eurų).

15min primena, kad 2019 m. rugpjūtį L.Hemsworthas skyryboms M.Cyrus padavė dėl „nesuderinamų skirtumų“.

Aktorius ir atlikėja susipažino ir draugauti pradėjo 2009-aisiais filmuodamiesi romantinėje juostoje „Paskutinė daina“, kur vaidino įsimylėjėlius.

2012-aisiais jiedu susižadėjo, tačiau po metų išsiskyrė. Kurį laiką pabuvę atskirai, jiedu vėl suėjo poron, o netrukus ir atnaujino sužadėtuves.

2018 m. gruodį pora susituokė, tačiau vedybiniu gyvenimu pasidžiaugė vos aštuonis mėnesius.

TAIP PAT SKAITYKITE: J.Lopez ir A.Rodriguezo nekilnojamo turto kolekcijoje – naujas objektas: pora įsigijo vilą Majamyje

Buvę Britney Spears namai niekaip neranda naujo šeimininko: jų vertė ir toliau krenta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius