Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lil Nas X albumo pristatymas, kokio dar nematėte: kuo nepatiko nėščiojo fotosesija?

Lil Nas X (22) netrukus džiaugsis dar vienu Lil Nas X. Kad būtų aiškiau, žurnalo „People“ fotosesijoje hito „Old Town Road“ atlikėjas atskleidė, kad laukiasi. Vis dar reikia paaiškinimo? Lil Nas X ruošiasi savo albumo atėjimui į pasaulį.
Lil Nas X
Lil Nas X / Vida Press nuotr.

Lil Nas X leidiniui atskleidė, kad rugsėjo 17 d. pasaulį išvys jo pirmagimis – debiutinis albumas „Montero“.

Kūrybiškais sprendimais ir ekstravagantišku stiliumi garsėjantis atlikėjas taip pat įsiamžino fotosesijoje, simbolizuojančioje naują jo gyvenimo etapą. Dainininkas pasipuošė balta skraiste ir kreminės spalvos gėlių karūna bei glostydamas „nėščiojo pilvą“ pozavo fotografams.

„Staigmena! – rašė jis po nuotraukomis iš fotosesijos. – Negaliu patikėti, kad pagaliau su jumis tuo dalinuosi. Mano mažas džiaugsmelis „Montero“ pasaulį išvys rugsėjo 17 d. 2021 m.“

Humoro jausmo nestokojantis atlikėjas pasidalijo ir kita, ne ką mažiau dėmesio traukiančia fotografija – albumo viršeliu, paverstu ultragarso nuotrauka. „Šie sąrėmiai mane žudo“, – tviteryje rašė Lil Nas X.

Lil Nas X, kurio tikrasis vardas Montero Lamaras Hillas, „People“ sakė, kad nėštumo fotosesijoje įsiamžinti jį įkvėpė Megan Thee Stallion daina Dolla Sign Slime“. Jos paklausęs jis susisiekė su savo stiliste, su kuria pajuokavo, kad albumas – lyg jo kūdikis, todėl neštumo fotosesija – visai nebloga idėja jo pristatymui.

Kūrybiškai įgyvendinta albumo pristatymo idėja, pasirodo, patiko ne visiems. Kai kuriems kritikams, o tiksliau neapykantos pilniems internautams, fotosesija pasirodė neskoninga.

„Gelbėkite mūsų vaikus, nes atsiras berniukų, kurie norės pastoti!!!!“ – socialiniame tinkle kitus įsiutinti bandė vienas tokių.

Savo dievaičio ginti stojo ištikimiausi gerbėjai, pabrėždami, kad tokie neapykantą internete liejantys žmonės atlikėją tik dar labiau įkvepia griauti normas ir pasenusius stereotipus bei kurti naujas hitais tapsiančias dainas.

„Berniukai po marškinėliais krepšinio kamuolius kišasi ir nėščiais apsimeta nuo 1891-ųjų. Jūsų sūnums nieko nenutiks“, – atsikirto kūrybišką atlikėjo sprendimą ginantis internautas.

Tiesa, šio dėmesio Lil Nas X pasirodė per daug, todėl pranešė kuriam laikui atsijungsiantis nuo tviterio. „Visa ši negatyvi energija kenkia kūdikiui“, – nepraradęs humoro jausmo rašė jis.

Šiek tiek anksčiau paviešintas oficialus albumą „Montero“ pristatantis anonsas, kuriame – ne tik oficialus albumo viršelio vaizdinys, bet ir visų albumo dainų sąrašas.

Jį pamatyti galite čia:

VIDEO: LIL NAS X PRESENTS “MONTERO” THE ALBUM TRACKLIST

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius