-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lil Uzi Vert už 24 mln. įsigijo rožinį deimantą, o kad jo nepamestų, „prisitaisė“ ant kaktos

Reperis Lil Uzi Vert žino, kad „grožis reikalauja aukų“, o tai patvirtinta ir naujausias jo aksesuaras, atsiradęs neįprastoje vietoje – ant kaktos.
Reperis Lil Uzi Vert
Reperis Lil Uzi Vert / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Repas

26-erių repo atlikėjas, prieš porą metų nominuotas net dviem „Grammy“ apdovanojimams, savo sekėjams instagrame pademonstravo naują didžiulį, dėmesį kaustantį aksesuarą – rožinį deimantą. Ir kaip nuo jo neatitrauksi akių, kai šis brangakmenis pritaisytas jam ant kaktos.

Į jį iš arčiau pažvelgti Lil Uzi Vert leido vaizdo įraše.

„Grožis reikalauja aukų“, – rašė jis po juo.

Pasak „Huffington Post“, reperio draugas CEO Slow savo socialinio tinklo paskyroje teigė, kad deimanto vertė neva 24 mln. dolerių.

Apie planus rožinį deimantą paversti savo įvaizdžio dalimi jis užsiminė kiek anksčiau. Tviteryje reperis rašė jau prieš kelerius metus nusižiūrėjęs šį brangakmenį. Kadangi spindinčio akmens vertė ne maža, už jį mokėjo dalimis.

„Šis vienas akmuo kainavo tiek daug, kad už jį mokėjau nuo 2017 m. Tada pirmą kartą ir pamačiau tikrą natūralų rožinį deimantą“, – rašė jis.

Lil Uzi Vert, kurio tikrasis vardas Symere'as Bysilas Woodsas, gerbėjams pasiteiravus, ar toks pirkinys išsaugos savo vertę, atlikėjas atskleidė, kad deimanto natūralumą patvirtino Amerikos gemologijos institutas. O kitam paklausus, ar jis, tapęs jo savinininku, „vis dar turtingas“, reperis rašė: „Taip, štai kodėl prireikė 5 metų“.

Kaip kitame įraše atskleidė Lil Uzi Vert, naujas, turbūt vertingiausias jo pirkinys – „10, beveik 11 karatų“.

Lil Uzi Vert muzikiniame pasaulyje dėmesio sulaukė 2015-aisiais išleidęs dainų rinkinį „Luv Is Rage“, dėl kurio jį bendradarbiauti pakvietė įrašų kompanija „Atlantic Records“. Išgarsėjo jis singlu „Money Longer“, prie žinomumo prisidėjo ir bendradarbiavimas su „Migos“.

Už dainą „XO Tour Llif3“ jis laimėjo MTV geriausios vasaros dainos apdovanojimą, o 2018-aisiais buvo nominuotas „Grammy“ statulėlei geriausio naujo atlikėjo kategorijoje, tačiau paauksuotas gramofonas tada atiteko Alessiai Carai, rašo People.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius