-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Little Big“ vėl šėlsta: pristatė blogiausiems metams skirtos dainos klipą

Rusų reivo grupė „Little Big“ pristatė naują šventinę dainą. Pasipuošę kalėdiniais megztiniais, apsupti papuošimų, atlikėjai vaizdo klipe, rodos, švenčia Naujuosius metus, tačiau įsiklausius į dainos žodžius, kurie, beje, išvertus iš anglų kalbos, nėra patys padoriausi, mini visai kitą progą.
Kadras iš „Little Big“ vaizdo klipo
Kadras iš „Little Big“ vaizdo klipo / Youtube.com
Temos: 1 „Little Big“

Didžiąją dalį beveik 3 minutes trunkančios dainos „Little Big“ atlikėjai kartoja tris tuos pačius žodžius – nepadorų anglišką išsireiškimą, prilygstantį pasiuntimui tolyn. Nepaisant to, grupės gerbėjai socialiniuose tinkluose jau anksčiau skelbė, kad nesudėtingo teksto ir įsimintinos melodijos daina taps tikru hitu.

Kaip ir buvo galima tikėtis, grupės kūrinys sulaukė didelio pasipiktinimo. Todėl prieš prasidedant vaizdo klipui „Little Big“ perspėja, jog daina jie nenori nieko įžeisti.

„Vaizdo klipas – neapykantos himnas, skirtas 2020-iesiems, vieniems liūdniausių XXI a. metų. Grupė solidarizuojasi su visais šiemet nukentėjusiais ir mirusiais“, – tęsiama jame.

Na o ir pačiame vaizdo įraše gausu užuominų, kad šie metai tikrai buvo ne patys geriausi. Kalėdinė eglė puošiama viruso formos žaisliukais, nepamirštas ir šikšnosparnis, taip pat kitos 2020-ųjų katastrofos – gaisrai, apnuodijimai.

Nepaisant to, 2020-ųjų grupė, klipo pabaigoje palikusi žinutę, ragina nepamiršti dėl vienos labai svarbios priežasties – kad tokie metai nepasikartotų.

Pamatykite naujausią „Little Big“ dainos vaizdo klipą:

VIDEO: LITTLE BIG - S*ck My D*ck 2020 (Official Music Video)

Tiesa, pasirodo ne visi dainoje girdi keiksmažodžius. Dar prieš pasirodant jos klipui klausytojai socialiniuose tinkluose teigė, kad kūrinyje iš tiesų kalbama apie ilgaaulius batus (rus. sapogi), rašo News.ru.

Vaizdo klipas – įrodymas, kad daina buvo parašyta tikrai ne apie avalynę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius