Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Culkinas nežinojo, kad brolis nominuotas „Auksiniam gaubliui“: jo reakcija tapo interneto hitu

Praėjusį savaitgalį „Vienas namuose“ žvaigždė Macaulay Culkinas (38 m.) įsijungė per televiziją „Auksinių gaublių“ apdovanojimus ir kaip reikiant nustebo, kai renginyje išvydo savo jaunesnįjį brolį. Dar labiau jį pritrenkė tai, kad jaunėlis į ceremoniją atėjo ne šiaip sau – jis buvo nominuotas!
Macaulay Culkinas ir jo jaunesnis brolis Kieranas Culkinas
Macaulay Culkinas ir jo jaunesnis brolis Kieranas Culkinas / „Scanpix“ nuotr.

Dvejais metais jaunesnis garsiojo Macaulay Culkino brolis Kieranas Culkinas (36 m.) taip pat yra aktorius, tačiau pasaulyje ne taip gerai žinomas kaip vyresnėlis. Nepaisant to, Kieranas sėkmingai vaidina, o šiemet jau antrą kartą karjeroje buvo nominuotas „Auksiniam gaubliui“.

Tačiau panašu, kad pokalbiai apie darbą nėra labai populiarūs Culkinų šeimoje, tad Macaulay nuoširdžiai nustebo sužinojęs apie brolio įvertinimą.

Macaulay Culkino žinutės tviteryje stebint „Auksinių gaublių“ ceremoniją per televiziorių tapo savotišku įvykiu socialinėje erdvėje ir daug ką prajuokino.

Pirmiausiai Macaulay Culkinas lyg niekur nieko prasinešė savo 336 tūkst. „Twitter“ sekėjų, kad ruošiasi žiūrėti „Auksinių gaublių“ ceremoniją per televiziją, o netrukus per transliaciją nuo raudonojo kilimo jis pastebėjo savo brolį: „O šūdas! Mano brolis yra „Auksiniuose gaubliuose“?! Tai taip kieta!“

Tuojau pat Macaulay Culkinas susirado Kierano nuotrauką iš renginio ir ja pasidalijo, pridūręs, kad brolis atrodo labai gražiai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kieranas Culkinas su žmona Jazz Charton
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kieranas Culkinas su žmona Jazz Charton

Kai renginys persikėlė į didžiąją „Beverly Hilton“ viešbučio salę ir prasidėjo pagrindinė ceremonija, Macaulay Culkinas dar kartą nustebo pamatęs, kokią gerą vietą gavo jo brolis – sėdėjo netoli Lady Gagos: „Oho! Kieranas gavo tokias geras vietas! Biče, paklausk Gagos, kodėl ji neseka manęs tviteryje!“.

Bet didžioji staigmena Macaulay Culkino dar laukė – po keliasdešimt minučių jis sužinojo, kad jo brolis ceremonijoje dalyvauja ne šiaip sau, o yra nominantas. Tiesa, už ką buvo nominuotas, nelabai suprato – serialas „Succession“ jam nebuvo girdėtas.

„PO PARALIAIS, KIERANAS YRA NOMINUOTAS??? KAS TAS „SUCCESSION“??? O žmogau, man tikrai reikėtų dažniau atsiliepinėti į jo skambučius. Šiais metais Padėkos diena bus tikrai nejauki“, – komentavo Macaulay Culkinas.

„Scanpix“/AP nuotr./Kieranas Culkinas seriale „Succession“
„Scanpix“/AP nuotr./Kieranas Culkinas seriale „Succession“

Tiesa, net ir sužinojęs, kad jo brolis tuoj gali gauti „Auksinį gaublį“, Macaulay Culkinas sirgo ne už jį, o už kitą tos kategorijos nominantą Henry Winklerį iš serialo „Barry“. Na o galiausiai apdovanojimas atiteko aktoriui Benui Whishaw už „A Very English Scandal“.

„Šitas šou papirktas!!! Aš buvau visiškai už Winklerį. (Niekas nesakykit Kieranui, kad jis nelaimėjo)“, – pasipiktino Culkinas ir po šios nominacijos pasklebimo persijungė kanalą, kur tuo metu rodė „Alviną ir burundukus“.

Štai visos Macaulay Culkino žinutės, lydėjusios „Auksinių gaublių“ transliaciją:

VIDEO: Ant „Auksinių gaublių“ raudonojo kilimo – įspūdingai atrodančios žvaigždės: pasigrožėkite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius