Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maksimą Galkiną supykdė paskleista informacija, esą jį iškvietė Izraelio policija

Prasidėjus Rusijos karui prieš Ukrainą, tam nepritarianti rusų estrados žvaigždė Ala Pugačiova ir humoristas Maksimas Galkinas paliko gimtinę – šeima užuovėją rado Izraelyje. Vis dėlto rusų žiniasklaidoje iki šiol skleidžiamos melagienos.
Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova su savo vaikais
Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova su savo vaikais / „Instagram“ nuotr.

Antradienį keliuose Rusijos naujienų portaluose pasirodė žinia, kad neva Izraelio teisėsaugos pareigūnai tiria Maksimo Galkino draugo mirtį. Buvo teigiama, kad aiškinantis mįslingai anapilin iškeliavusio vyro mirties priežastis, policijoje buvo apklaustas ir pats M.Galkinas, nes esą komikas buvo paskutinis asmuo, matęs vyrą prieš mirtį.

Tokią naujieną pamatęs M.Galkinas nutarė netylėti – paviešino vaizdo įrašą, kuriuo kreipėsi į rusų žiniasklaidą.

„Draugai, jūs tikriausiai nujaučiate, kad per savo aktorinį gyvenimą aš pripratau prie to, kad žiniasklaida apie mane rašo melagienas. Ir dabar aš negaliu nepakomentuoti, nes užsakomųjų melagienų kultūra Rusijoje apie mane pasiekė kažkokį apogėjų.

Šiandien gerbiami televizijos kanalai, portalai parašė, kad aš čia esu įtariamas žmogžudyste, kad aš kažką nužudžiau ar tai buvau liudininku, neva policija mane sulaikė.

Aš suprantu, kad jūs turite nurodymą mane apjuodinti, maišyti su purvais ir teigti, kaip man čia labai blogai. Rašote, kad aš einu į kirpyklas ir guodžiuosi, kad mano vaikai negali lankyti mokyklos, kad Ala yra priešinfarktinės būklės, ir man čia blogai.

Žiūrėkite, paimkite tą popierių, ant kurio tai parašėte, suglamžykite jį ir pasitrinkite. Man viskas gerai.

Aš suprantu, kad jums neleidžiama rašyti tai, apie ką reikia rašyti. Ta organizacija jums draudžia... Užmiršau. Bet jūs supratote. Ir jums belieka rašyti geltonąjį, nepopuliarų melą apie artistus. Na, kodėl iki šiol apie mane rašote?

Juk jūs tiek išgyvenote, kad aš užimu kažkieno vietą, kad neužleidžiu vietos jauniems talentams. Rašykite apie juos. Rašykite apie tuos, kurie nusiteikę patriotiškai. Rašykite apie juos. Atstokite nuo manęs.

Jūs esate kaip akli arkliai, vaikštote ratu po areną ir mindote po kojomis tą patį mėšlą. Nusiraminkite. Irgi kažkokie komjaunuoliai“, – kalbėjo M.Galkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius