Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Markle debiutuos kaip knygos vaikams autorė: įkvėpė princui Harry kurtas eilėraštis sūnaus gimimo proga

Antradienį Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle paskelbė, kad parašė knygą vaikams „The Bench“ (liet. „Suoliukas“), įkvėpta savo vyro princo Harry ir beveik dvejų metų sūnaus Archie.
Meghan Markle
Meghan Markle / „Scanpix“/AP nuotr.

39-erių metų Sasekso kunigaikštienė sako, kad knygoje motinos akimis ji tyrinėja ypatingą ryšį tarp tėvo ir sūnaus, teigiama Dailymail.com.

Knygą planuojama išleisti birželio 8 dieną „Penguin Random House“ leidykloje. Iliustracijas knygai kūrė vienas populiariausių dailininkų Christianas Robinsonas.

„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle
„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle

„The Bench (liet. Suoliukas) prasideda nuo eilėraščio, kurį parašiau savo vyrui Tėvo dienos proga. Tą dieną buvo mėnesis, kaip gimęs Archie“, – pasakoja Meghan.

„Minėtasis eilėraštis tapo šia istorija. Christianas ją apipavidalino gražiomis kosminėmis akvarelinių dažų iliustracijomis, kurios atspindi tėvo ir sūnaus santykių šilumą, laimę ir jaukumą visose gyvenimo situacijose. Vaizdas man buvo itin svarbus, todėl mes su Christianu drauge dirbome, kad galėtume atidžiai atskleisti svarbiausias detales“, – teigia Meghan.

„Tikiuosi, kad knyga tiks kiekvienai šeimai, be jokių pagražinimų, tiek, kiek tinka ir manajai“, – viliasi Meghan.

Knygos leidėjų pranešime spaudai rašoma: „Įkvėpta savo pačios vyro ir sūnaus, Sasekso kunigaikštienė savo debiutinėje knygoje jautriai įprasmina užgimusį ir besivystantį ryšį tarp tėvo ir sūnaus, taip pat primena mums apie daugelį meilės būdų, kurie gali būti pritaikomi šiuolaikinėje šeimoje.“

Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle su jųdviejų sūnumi Archie
Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle su jųdviejų sūnumi Archie

„Žadinanti gilų šilumos pojūtį, ryšį ir gailestingumą, knyga suteikia galimybę įsijausti į ilgaamžiškus prisiminimus tarp įvairių tėvų ir sūnų. Tai prisiminimai apie ramybę ir apmąstymus, pasitikėjimą ir tikėjimą, ieškojimą ir mokymąsi, begalinį abipusį lengvumą.“

Leidėjų pranešime spaudai Sasekso kunigaikštienė apibūdinama kaip mama, žmona, feministė ir aktyvistė, kuri šiuo metu su savo šeima, dviem šunimis ir nuolat augančiu būriu išgelbėtų vištų gyvena savo namuose Kalifornijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius