Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Markle tėvas dėl pasimatymo su anūke dukrai ir grasina, ir meldžia atleidimo

Nuo pat Meghan Markle ir princo Harry vestuvių su dukra ryšio nepalaikantis Thomas Markle'as šįkart į ją kreipėsi prašydamas atleidimo. Ne vieną užgauliojimą Meghan pusėn siuntęs tėvas naujausiame TV interviu teigė, kad bus labai nusivylęs, jei negalės palaikyti anūkės. Vis dėlto tos pačios laidos anonse nuskambėjo ir grasinimas viešai prabilti apie jos paslaptis, rašo mirror.co.uk.
Thomas Markle'as, Meghan Markle
Thomas Markle'as, Meghan Markle / „Scanpix“ nuotr.

Ne vienerius metus žiniasklaidoje skambėjo vis nauji Meghan Markle ir jos tėvo Thomo Markle'o pareiškimai. Atrodo, kad gerus santykius praeityje palaikiusi šeima ėmė ir netikėtai sugriuvo. Ir viskas per ilgą T.Markle'o liežuvį. Vyras tiek prisikalbėjo apie savo dukrą, kad šiandien jos gali prašyti tik atleidimo.

Tad netrukus dienos šviesą išvysiančioje laidoje „60 minutes“ jis dar kartą atvirai prabilo apie santykius su M.Markle. Programos anonse vyras kalba, kad mielai norėtų ir vėl pasikalbėti su dukra, palaikyti ant rankų anūkę ir sulaukti jos atleidimo.

„Paskutinį kartą su ja kalbėjau likus dviems dienoms iki jų vestuvių“, – neslėpė jis.

Nusivylęs M.Markle tėvas atskleidė, kad apie savo anūkės Lilibet gimimą sužinojo toli gražu ne iš dukters: „Nebuvo jokių skambučių, aš tiesiog išgirdau tai per radiją.“

Thomas, kuris nebuvo susitikęs nei su princu Harry, nei su anūku Archie, laidoje sakė, kad jaučiasi sutrikęs ir nesupranta, kodėl nutrūko jo ir dukros puikūs santykiai.

O tik gimus Harry ir Meghan dukrai Lilibet, jis sakė tikintis, kad šeimos situaciją netrukus galima bus pataisyti.

„Būsiu labai nusivylęs, jei nespėsiu palaikyti anūkės“, – kalbėjo Thomas Markle'as.

Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu
Vida Press nuotr./Meghan Markle su tėvu

Jis taip pat pridūrė, kad padarė klaidų ir šimtą kartų už jas atsiprašė.

Todėl teigia nesuprantantis, kodėl nekontaktuoja su savo dukra. „Jei aš būčiau padaręs ką nors labai blogo, tai suprasčiau, bet aš kažko labai blogo nepadariau“, – tikino jis.

Visgi netrukus interviu metu pasigirdo ne atsiprašymas, o grasinimas – iš vyro žodžių galima suprasti, kad jis ketina viešai prabilti apie dukters paslaptis.

„Norite viešai skalbti baltinius? Tai yra pirmas kartas, kai apie šiuos dalykus kalbėsiu“, – laidos anonse užsiminė T.Markle'as.

15min primena, kad Meghan Markle tėvas ją kaip tik neseniai kritikavo.

Thomas Markle'as televizijai ITV sakė, kad Meghan ir jos vyras princas Harry dvi valandas kalbėdamiesi su Oprah Winfrey „perlenkė lazdą“, ir pareiškė manąs, kad koks nors karališkosios šeimos narys galėjo paklausti kokio nors „kvailo klausimo“ apie jos būsimo kūdikio odos spalvą.

76 metų Thomas Markle'as, „Emmy“ apdovanojimą pelnęs buvęs kino apšvietimo režisierius, iš savo namų Meksikoje davė interviu vienam įnirtingiausių Meghan kritikų, buvusiam bulvarinio laikraščio redaktoriui Piersui Morganui.

Stop kadras / Vida Press nuotr./Thomas Markle'as
Stop kadras / Vida Press nuotr./Thomas Markle'as

„Jie (Harry ir Meghan) gerokai persistengė su šiomis istorijomis Oprah. Jiems derėjo palaukti, atsižvelgiant į karalienės amžių ir (princo) Philipo amžių“, – anksčiau sakė jis, komentuodamas per televiziją CBS parodytą pokalbių šou.

Thomas Markle'as neteikė didelės reikšmės Meghan ir Harry komentarams, kad vienas karališkosios šeimos narys, kurio vardo jie nenurodė, paklausė, kokio tamsumo bus jų kūdikio oda.

„Visas šitas reikalas dėl (odos) spalvos ir to, kokio tamsumo kūdikis, yra nesąmonė“, – sakė vyras. Jis yra baltasis, o Meghan motina yra juodaodė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius