-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažasis karalienės asistentas užaugo ir virpina merginų širdis

Karalienei Elizabeth II ne viename iškilmingame renginyje asistavęs berniukas Arthuras Chatto užaugo ir virpina panelių širdis – socialiniuose tinkluose publikavo nuotrauką, kurioje yra pusnuogis ir demonstruoja savo raumeningą kūną. Ar tai ženklas, kad britų karališkoji šeima išties modernėja?
Arthuras Chatto 2012 metais ir 2017 metais
Arthuras Chatto 2012 metais ir 2017 metais / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Arthuras Chatto yra karalienės velionės sesers princesės Margaret (1930–2002) anūkas, jos dukters jaunėlis sūnus. 18-metis vaikinas yra 23-ias eilėje į Jungtinės Karalystės sostą.

Ir nors visuomenei jis žinomas mažiau nei kiti jo kilmingieji giminaičiai, Arthuras nuo pat ankstyvos vaikystės dalyvaudavo visuose svarbiausiuose karališkosios šeimos renginiuose. O kai kuriuose iš jų berniukui net būdavo patikimos specialios pareigos – jis asistuodavo karalienei nešdamas jos apsiaustą iškilmingų ceremonijų metų.

Arthuras taip pat ne kartą yra pasirodęs Bakingamo rūmų balkone su visa karališkąja šeima per karalienės gimtadienio paradą, kartu su savo antros kartos pusbroliais Williamu ir Harry lankydavosi šventinėse pamaldose ir t.t.

Vaikinas, kuriam galimybė paveldėti sostą tėra tik teorinė, nėra įspraustas į griežtus protokolo rėmus ir gyvena paprastą gyvenimą. Skirtumas tik tas, kad jo ir jo giminaičių gyslomis teka karališkas kraujas. Arthuras Chatto, kaip ir jo pusbroliai Williamas ir Harry, mokėsi privačiame Itono koledže, kurį baigė šią vasarą. Metai šioje prestižinėje mokykloje kainuoja 33,3 tūkst. svarų. Manoma, kad rudenį vaikinas pradės studijas Edinburgo universitete, kur mokosi ir jo vyresnysis brolis Samas (21 m.).

Vida Press nuotr./Arthuras Chatto (2012 m.)
Vida Press nuotr./Arthuras Chatto (2012 m.)
Vida Press nuotr./Princas Williamas, Arthuras Chatto ir princas Harry (2008 m.)
Vida Press nuotr./Princas Williamas, Arthuras Chatto ir princas Harry (2008 m.)

Išvaizdus vaikinas nėra labai aktyvus socialiniuose tinkluose, tačiau vien faktas, kad turi „Instagram“ paskyrą, jau yra šioks toks modernumo ženklas.

Naujausia, ketvirtadienio vakarą publikuota nuotrauka atėmė žadą daug kam – vaikinas iš karališkosios šeimos nepabūgo internete paviešinti ganėtinai intymaus kadro, kuriame jis yra vien su „Calvin Klein“ trumpikėmis ir rodo savo raumeningą kūną.

Ši nuotrauka labai greitai išplito spaudoje, o išvaizdų jaunuolį suskubo girti susižavėjusios merginos. Įdomu, ką apie tai pasakys karalienė...

#Chatnoleg

A post shared by Arthur Chatto (@arnchatto) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius