Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Megan Fox viešai pasisakė apie suknelėmis puoštis mėgstantį sūnų: „Visai nesvarbu, ką kiti mano“

Megan Fox savo sūnui leidžia būti tikruoju savimi, net jei tai reiškia, kad viešumoje berniukas nori vilkėti sukneles. 33-ejų aktorė pokalbių laidoje „The Talk“ atvirai papasakojo apie savo šešiametį sūnų ir jo neįprastu, bet drąsiu laikomą stiliaus pojūtį.
Megan Fox
Megan Fox / Vida Press nuotr.

Pasak M.Fox, vyriausiasis jos ir sutuoktinio Briano Austino Greeno (46) sūnus Noah „labai domisi mada“ ir į mokyklą žygiuoja apsirengęs taip, kaip pats sugalvoja. Nepaisant to, kad iš bendraklasių sulaukia nemalonių replikų, į pamokas Noah kartais ateina ir pasipuošęs suknelėmis.

„Jam patinka pačiam išsirinkti drabužius, kartais jis užsivelka suknelę, – pasakojo berniuko mama Megan. – Jis mokosi labai liberalioje, hipiškoje mokykloje, bet net ir čia, Kalifornijoje, berniukai vis dar sako, kad jiems ir kitiems negalima vilkėti suknelių, negalima dėvėti rožinės spalvos drabužių. Stengiuosi jį išmokyti išlikti savimi pasitikinčiu nepaisant to, ką apie jį mano kiti.“

Vida Press nuotr./Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas su vaikais
Vida Press nuotr./Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas su vaikais

Sūnui grįžus iš mokyklos M.Fox pasiteirauja, kaip jam sekėsi, kaip į jo neįprasta laikoma aprangą reagavo kiti klasės draugai.

„Jam įžengus į klasę visi berniukai pradėjo juoktis, bet Noah tai nerūpėjo, nes suknelės jam labai patinka“, – atskleidė aktorė.

Vyresnėlis Noah ne tik pats apsirengia, bet, kaip pasakojo trijų vaikų mama Megan, dažnai dalyvauja jai skirtų drabužių primatavimuose, padeda moteriai išsirinkti gražiausias sukneles. Tiesa, kartais jo pagalba nėra labai naudinga.

„Jis kuria, piešia drabužius. Jis labai talentingas. Tačiau reikia atminti, kad jam dar tik šešeri. Sūnui dalyvaujant viename mano primatavime, jis nesiliovė koregavęs geltonos suknelės audinio ir kartojęs, kad jį prisiuvus šiek tiek kitaip, drabužis primintų sauskelnes“, – su šypsena prisiminė M.Fox.

Kalbėdami apie vaikus, Megan ir Brianas nėra linkę atvirauti, tačiau prieš porą metų viename interviu vyras papasakojo, kaip save išreikšti mėgsta jo vaikai.

„Mano sūnui ketveri, – 2017-aisiais kalbėjo Brianas. – Girdėjau žmones kalbant, kad jie nepritaria tam, jog jis vilkėtų sukneles. Jiems atsakau, kad man tai nerūpi. Jam tik ketveri ir jei jis nori tai vilkėti, tegu. Kalbama ne tik apie sukneles. Akiniai, šlepetės ir kita. Tai jo gyvenimas, tai nėra mano drabužiai. Jis yra tokio amžiaus, kai kiekviena diena jam turi teikti džiaugsmą. Pasipuošęs suknele jis niekam nekenkia.“

Beveik prieš metus aktorė pasidalijo nuotrauka, kurioje įamžinta ji ir jos vaikai, pasipuošę Helovyno kostiumais. Vyriausiasis Noah nusprendė būti palaikymo komandos šokėja zombe.

View this post on Instagram

Happy Halloween????

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Su vyru Brianu Megan augina dar du berniukus – Journey (3) ir Bodhi (5). Iš ankstesnių santykių B.A.Greenas turi sūnų Kassiusą (17).

Prieš keletą metų M.Fox savo sutuoktiniui buvo įteikusi skyrybų dokumentus, tačiau sužinojus, kad moteris laukiasi trečios atžalos, santuoką nuspręsta bandyti išsaugoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius