-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle atsidūrė kitoje barikadų pusėje: pirmąsyk raudonu kilimu žengė kaip Sasekso hercogienė

Buvusi aktorė Meghan Markle tikrai nėra Holivudo kino vakarėlių naujokė, bet praėjusį sekmadienį ji pirmą kartą pasirodė kartu su savo vyru princu Harry ant raudonojo kilimo kaip karališkosios šeimos narė. Tai vyko Londone, nuotykių dramos „Liūtas karalius“ (orig. „Lion King“) premjeroje.
Filmo „Liūtas karalius“ premjeros svečiai
Filmo „Liūtas karalius“ premjeros svečiai / Du Kine nuotr.

Jaunieji karališkieji tėveliai savo pirmagimį Archie (kuris vos prieš savaitę buvo pakrikštytas itin privačioje ceremonijoje) paliko saugiai namuose, kad Londono Vestendo teatre padėtų pristatyti 1994-ųjų originalios kino studijos „Disney“ animacijos naująjį gyvo veiksmo perdirbinį.

Meghan dėvėjo juodą „Jason Wu“ suknelę, suderintą su „Aquazzura“ aukštakulniais ir „Gucci“ rankine.

Žvaigždžių kupinas vakarėlis buvo surengtas siekiant paremti besitęsiančius princo Harry laukinių žvėrių išsaugojimo darbus ir tarnybą, saugant nykstančius laukinius gyvūnus visoje Afrikoje. Šis didelis įvykis užbaigė įdomų Meghan savaitgalį, kuri vos dieną prieš, šeštadienį, prisijungė prie „sesers“ Kate Middleton stebėdama Serena Williams kovą teniso čempionato finale, Vimbldone.

Filmo „Liūtas karalius“ premjeros akimirkos – galerijoje:

Filme „Liūtas karalius“ pagrindinius Nalos ir Simbos vaidmenis originalo kalba įgarsina ryškiausios muzikos pasaulio žvaigždės – Beyonce bei Donald Glover. Filmo premjeroje Holivude Beyonce atsivedė į save itin panašią septynmetę dukrą Blue Ivy.

VIDEO: Meghan Markle ir Beyonce susitikimas pavergė visų širdis – pasidalijo tėvystės patarimais

Kiek anksčiau šiemet Beyonce pagerbė Meghan įtraukdama ją į vaizdo klipą „BRIT“ apdovanojimų metu. Tuomet dainininkė savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje taip pat pasveikino Meghan su jos nėštumu.

„Juodosios istorijos mėnesio proga, mes lenkiamės žemyn vienai iš mūsų, kelią rodančių Monų“, – rašė ji. „Sveikiname su tavo nėštumu! Mes linkime jums daug džiaugsmo.“

Raudonojo kilimo premjeroje, prieš pažiūrėdami filmą, Sasekso hercogas ir hercogienė susitiko su kai kuriais veiksmo dramos „Liūtas karalius“ aktoriais ir kūrėjais. Jie taip pat turėjo galimybę pabendrauti su atstovais iš organizacijų, kurios atlieka laukinių gyvūnų išsaugojimo ir svarbius gamtosaugos darbus.

Didžioji naktis įvyko likus keliems mėnesiams iki Harry ir Meghan – bei, žinoma, mažojo Archie – kelionių turo Pietų Afrikoje.

Princas Harry turo metu taip pat yra numatęs solo vizitus į tokias šalis kaip Angola, Malavis bei Botsvana, kurių metu pristatys poros kuruojamas laukinių gyvūnų išsaugojimo kampanijas, kartu skatindamas kitus svarbius uždavinius, kaip jaunų moterų ir mergaičių švietimą.

Filmas „Liūtas karalius“ taip pat remia globos kompaniją „Protect the Pride“, kuri bendradarbiauja su daugeliu laukinių žvėrių išsaugojimo partnerių, siekia didinti informuotumą ir deda visas pastangas apsaugoti itin sparčiai mažėjančią laukinių liūtų populiaciją visoje Afrikoje.

Lietuviškai dubliuota nuotykių drama visai šeimai „Liūtas karalius“ kinuose nuo liepos 19 d.

VIDEO: LIŪTAS KARALIUS | Kinuose nuo liepos 19 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2019

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius