Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle pozuojančios su kūdikiu ant ligoninės laiptų greičiausiai neišvysime: kodėl?

Jau tiksi paskutinės Meghan Markle nėštumo dienos, ir pasaulį išvys jos ir britų princo Harry pirmagimis. Tačiau priešingai nei jo brolio Williamo atveju, karališkojo kūdikio pristatymo pasauliui išeinant iš ligoninės greičiausiai neišvysime.
Princas Harry su žmona Meghan ir princas Williamas su žmona Catherine bei jauniausiu sūnumi Louisu
Princas Harry su žmona Meghan ir princas Williamas su žmona Catherine bei jauniausiu sūnumi Louisu / „Scanpix“ nuotr.

Princas Williamas ir jo žmona Kembridžo hercogienė Catherine visus tris savo vaikus pasauliui pristatė vos gimusius – išvykdami iš ligoninės pozavo fotografams su naujagimiu ant rankų.

Kažko panašaus gerbėjai tikisi ir iš Harry su Meghan, tačiau labai gali būti, kad jie viską darys savaip.

Pirmiausiai dėl to, kad Harry nėra tiesioginis sosto paveldėtojas. Nors jo kūdikis jam ir žmonai – pats svarbiausias, tačiau nebėra tokios svarbos ir būtinybės jį šitaip pompastiškai pristatyti visuomenei. Juo labiau, kad mažylis bus tik septintas eilėje į sostą ir greičiausiai net negaus princo ar princesės titulo.

Kitas dalykas: vis dar neaišku, kur Meghan gimdys. Vis garsiau kalbama, kad ji yra pasirinkusi kitą ligoninę, o ne tą, kur visus tris vaikus gimdė Catherine. Net neaišku, ar rūmai iš anksto paskelbs, kurioje įstaigoje ji gimdys, tad visko gali būti, kad porai pavyks išvengti masinės psichozės ir apskritai iš ligoninės su naujagimiu išvykti tyliai ir ramiai.

Juo labiau, kad toks viešas pasirodymas prie ligoninės prieigų prieštarauja Meghan feministinėms pažiūroms, mat sukuriamas iškreiptas vaizdas apie tai, kaip moteris turi atrodyti iš karto po gimdymo.

Spėjama, kad Harry ir Meghan savo pirmagimį pasauliui pristatys jiems labiau priimtinu būdu: tiesiog paskelbs jo nuotrauką socialiniuose tinkluose. O tam dabar jie turi pačią geriausią platformą: šią savaitę „Instagram“ tinkle pradėjo veikti jų bendra paskyra. Kuri, beje, vos per kelias valandas pasiekė pasaulio rekordą – greičiausiai surinko milijoną sekėjų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius