Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle tėvas paaiškino dukters laiško paviešinimo priežastį: „Turiu apginti save“

Sasekso hercogienės Meghan Markle tėvas Thomas Markle’as paaiškino, kodėl jis nusprendė paviešinti dalį jo dukros jam siųsto laiško po to, kai princas Harry ėmėsi teisinių veiksmų prieš laišką išspausdinusį ir jame pateiktą informaciją į neigiamą pakeitusį britų bulvarinį leidinį.
Thomas Markle'as, Meghan Markle
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as / Vida Press nuotr.

Vasario mėnesį „The Mail On Sunday“ išspausdino ištraukas ranka rašyto ilgo laiško, kurį Th.Markle’ui (75) netrukus po 2018-ųjų gegužę įvykusių karališkųjų vestuvių atsiuntė pati Meghan. Vyras teigė, kad laišką jis buvo priverstas paviešinti, nes buvo paskelbta neteisinga informacija apie jo turinį.

Šeštadienį Th.Markle’as tam pačiam britų leidiniui sakė, kad viena Meghan draugė asmeninį laišką neteisingai pacitavo „People“ žurnalui.

„Turiu apginti save. Paviešinau tik dalį šio laiško. Laiškas nebuvo man švelnus. Mane jis įskaudino“, – pasakojo Thomas.

Vida Press nuotr./Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as
Vida Press nuotr./Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as

„Jis jai taip pat parašė ilgą laišką, kurio pabaigoje paprašė progos kartu nusifotografuoti“, – „People“ tada sakė Meghan draugė. Jos manymu, hercogienei atrodė, jog tėvas nereaguoja į jos prašymą nebendrauti per žiniasklaidą.

„Neatpažįstu man laišką rašiusio žmogaus, bet savo dukrą myliu, – „The Mail On Sunday“ sakė Thomas. – Tereikia vieno skambučio ir dauguma nesąmonių baigtųsi.“

Bulvariniame leidinyje taip pat rašoma, kad Th.Markle’ą labiausiai supykdė netikri teiginiai, kad už laiško pastraipų pasidalijimą jis prašė piniginio atlygio. „The Mail On Sunday“ pridūrė, kad šeštadieninis vyro interviu taip pat nebuvo apmokėtas.

Vida Press nuotr./Meghan Markle, princas Harry
Vida Press nuotr./Meghan Markle, princas Harry

Praeitą savaitę Meghan ir Harry advokatai pradėjo teisinį procesą prieš asmeninę informaciją paviešinusį britų bulvarinį leidinį. Princas sakė, kad prieš „nepaliaujamą propagandą“, susijusią su jo žmona Meghan, jis privalo imtis atitinkamų veiksmų.

„Mano didžiausia baimė – kad istorija kartojasi, – sakoma antradienį paskelbtame princo pareiškime. – Praradau motiną, o dabar matau, kaip žmona tampa tų pačių galingų jėgų auka.“

Kreipdamasis į minėto laikraščio skaitytojus jis sakė, jog minimu straipsniu jie buvo „tyčia suklaidinti strategiškai praleidžiant tam tikras pastraipas, konkrečius sakinius ir net ypatingus žodžius, kad būtų užmaskuotas melas, kurį jie tvirtino daugiau kaip metus“.

Dar kai Sasekso kunigaikštienė buvo septintą mėnesį nėščia, Holivudo žvaigždė George'as Clooney perspėjo, kad ji spaudos yra „juodinama ir persekiojama“ panašiai, kaip buvo persekiojama princesė Diana.

Agresyvumu garsėjanti britų spauda iš pradžių maloniai sutiko M.Markle, atitekėjusią į karališkąją šeimą; buvo rašoma, kad maišytos rasės aktorė įkvėpė naujos gyvybės monarchijai, kartais pavadinamai išsikvėpusia ir atitrūkusia nuo tikrovės.

Tačiau vėliau pranešimai apie M.Markle darėsi vis kritiškesni ir bulvariniai leidiniai ėmė mėgautis istorijomis apie kunigaikštienės iširusią amerikietišką šeimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius