Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melinda Gates skyrybų su Billu procesą pradėjo dar 2019-aisiais: kaip tai susiję su Jeffrey Epsteinu?

Milijardierių pora Billas ir Melinda Gatesai prieš savaitę šokiravo žinia, kad po 27 santuokoje praleistų metų juodu nusprendė skirtis. Tiesa, kaip teigiama „Wall Street Journal“ gautuose skyrybų dokumentuose, santuokos nutraukimo procesą moteris pradėjo dar 2019-aisiais – panašiu metu, kai į viešumą išlindo informacija apie Billo santykius su Jeffrey Epsteinu, rašo „Forbes“.
Melinda Gates, Billas Gatesas, Jeffrey Epsteinas
Melinda Gates, Billas Gatesas, Jeffrey Epsteinas / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Skyrybų byloje nurodoma, kad Gatesai savo 130 mlrd. dolerių vertės turtus dalysis remdamiesi skyrybų sutartimi. Kadangi visi trys poros vaikai – pilnamečiai, tartis dėl jų globos teisių jiems nereikės.

Abi pusės į pagalbą pasikvietė teisininkus, dirbusius su visame pasaulyje žinomais verslininkais. Melindai talkins advokatas iš Niujorko Robertas Stephanas, o Billui – buvęs Marko Zuckerbergo advokatas Ronaldas Olsonas.

Na o konsultuotis su jais, bent jau Melinda Gates, pradėjo dar gerokai anksčiau nei pasirodė žinia apie poros skyrybas.

Pasak „Wall Street Journal“ teismo dokumentuose nurodoma, kad Melinda skyrybų advokatams skambino dar 2019 m. spalį – po to, kai „New York Times“ išspausdino straipsnį apie Billo Gateso ir Jeffrey Epsteino draugystę, užsimezgusią dar 2011 m. (po to, kai pastarasis 2008 m. sulaukė kaltinimų seksualiniais nusikaltimais prieš nepilnametes).

Buvęs „Bill and Melinda Gates Foundation“ darbuotojas laikraščiui sakė, jog Melinda savo sutuoktinio santykiais su Jeffrey Epsteinu susirūpino dar 2013-aisiais – šešeri metai prieš Jeffrey Epsteino sulaikymą pateikus kaltinimus, kad jis vykdė prekybą merginomis, kurių dalies amžius buvo vos 14 metų.

Nors spekuliuojama, kad tai – viena iš garsios poros skyrybų priežasčių, patys Gatesai tikslios informacijos, kodėl po 27-erių drauge praleistų metų nusprendė kurti atskirus gyvenimus, išskyrus tai, kad „nebetikime, kad galime augti kaip pora šioje tolesnėje mūsų gyvenimo fazėje“, nepateikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius