Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelas Douglasas už 37,5 mln. eurų parduoda XIX a. rūmus Maljorkoje: prabanga it iš pasakos

Holivudo veteranas Michaelas Douglasas (72 m.) parduoda savo išpuoselėtus rūmus Maljorkoje – žadą atimanti užuovėja vienoje gražiausių Europos salų kainuoja 37,5 mln. eurų.
Michaelas Douglasas už 37,5 mln. eurų parduoda XIX amžiaus rūmus Maljorkoje
Michaelas Douglasas už 37,5 mln. eurų parduoda XIX amžiaus rūmus Maljorkoje / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Šiuos rūmus aktorius pardavinėja jau trečius metus, tačiau vis nepavyksta rasti suinteresuoto pirkėjo. Dėl to net teko gerokai sumažinti kainą – iš pradžių Michaelas Douglasas bandė šią valdą parduoti už net 50 mln. eurų!

Kvapą užgniaužiantys rūmai pastatyti 100 hektarų žemėje Sierra de Tramontana kalnyne, šalia Valldemossos uostamiesčio, valdai priklauso net skardis prie jūros. Ši teritorija yra įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Michaelas Douglasas atviras: vėžys išgelbėjo jo santuoką su Catherine Zeta-Jones

Pagrindinis namas yra XIX amžiuje statyti rūmai, čia yra ne tik vyno rūsys, bet ir visas vynuogynas.

Ši valda priklauso ne vienam Michaelui Douglasui, o ir jo buvusiai žmonai prodiuserei Diandrai Douglas – jiedu po 23 bendro gyvenimo metų išsiskyrė 2000-aisiais. Skirdamiesi jie susitarė, kad po lygiai pasidalins šią „S'Estaca“ vardu vadinamą nuosavybę, į kurią įeina 7 individualūs pastatai su 5 apartamentais ir 10 miegamųjų, loftas ir du namai, kuriuose galima apgyvendinti apie 20 žmonių, įskaitant ir personalą.

Kviečiame apžiūrėti šią svajonių vilą Maljorkoje, kurią parduoda Holivudo aktorius Michaelas Douglasas ir jo buvusi žmona:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius