-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelo Jacksono dukterėčia tapo neapykantos išpuolio auka: ją vaikėsi ir peiliu badė nepažįstama moteris

Michaelo Jacksono dukterėčia tapo neapykantos išpuolio auka. 25-erių Yasmine Jackson, kaip skelbia užsienio žiniasklaida, gegužės pabaigoje buvo užpulta peiliu ginkluotos nepažįstamos moters, laidžiusios rasistinius įžeidimus ir badžiusios žinomo dainininko šeimos narę. Po išpuolio atsiradusių žaizdų bei randų nuotraukomis ji pasidalijo instagrame.
Yasmine Jackson
Yasmine Jackson / „Instagram“ nuotr.

Yasmine Jackson teigia, kad gegužės 30 d. ją užsipuolė kaimynystėje gyvenanti moteris, net septynis kartus dūrė į ją peiliu, vaikėsi ir nuolat kartojo rasistinius įžeidimus.

„Negaliu pajudinti kaklo. Bijau būti viena, – slauge dirbanti mergina rašė instagrame. – Prašiau žmonių padėti man, kai buvau badoma, bet niekas nepadėjo. Kol galų gale kažkas padėjo, keli žmonės, esu jiems dėkinga. Meldžiuosi Dievui, kad jei širdyje turite bent kiek neapykantos juodaodžiams, ją išsigydytumėte. Nenusipelniau to, niekas nenusipelnė.“

Yasmine Jackson kitame įraše intagrame pridūrė, kad ją užsipuolusiai moteriai pareikšti kaltinimai bandymu nužudyti.

Las Vegaso Metropolitano policijos departamentas „Page Six“ patvirtino, kad kriminalinis tyrimas, susijęs su šiuo įvykiu, pradėtas.

Tuo tarpu Yasmine Jackson savo sekėjus instagrame informavo ketinanti pasisamdyti advokatą ir pradėjusi rinkti aukas „GoFundMe“ puslapyje, kurios padės „ilgoje kovoje teisme“.

„Mano draugė ir aš stovėjome ir kalbėjomės, kai iš niekur nieko ji (užpuolikė – red.past.) pradėjo bėgti laiptais, peršoko tvorą ir pradėjo mus vaikytis po gatvę. Atsiskyriau nuo draugės, man bebėgant prasidėjo astmos priepuolis.

Pribėgau prie dviejų vaikinų, bet jie man nepadėjo. Žmonės filmavo incidentą, bet nepadėjo. Kai mane pasivijo, ji išsitraukė peilį ir pradėjo pjaustyti mane bei badyti. Man kraujuojant, po truputį silpo jėgos nuo visos tos kovos. Galiausiai keli žmonės pradėjo ant jos rėkti ir vienas vaikinas ją atitraukė. Ji taip pat apšaukė netoliese buvusį juodaodį vyrą ir pavadino jį n*.“

Pasirodžius policijai, iš neapykantos Yasmine Jackson užpuolusi moteris buvo sulaikyta. Kol atvyko greitoji medicinos pagalba, policininkas aptvarstė merginos žaizdas.

Kaip toliau rašė Yasmine Jackson, atvykus medikams jai buvo nuvilkti krauju permirkę drabužiai, perpiltas kraujas.

Šis įvykis, žinoma, paliko didelį randą merginos gyvenime. Ji teigė planuojanti nutraukti nuomos sutartį, persikelti gyventi kitur, tačiau dabar daugiausiai dėmesio ji norėtų skirti teisingumo šiai moteriai įvykdymui.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmieji jauniausio Michaelo Jacksono sūnaus namai – kelių milijonų vertės vila prabangiame rajone

Michaelo Jacksono tėvas, iš viso auginęs net 11 vaikų, Yasmine Jackson motinos Joh’Vonie Jackson susilaukė 8-ame dešimtmetyje kartu su Cheryl Terrel. Tiesa, likę Jacksonai Joh’Vonie ir Yasmine savo šeima nelaiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius