Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė filmo „Naujokė“ žvaigždės Lacey Chabert sesuo: jai buvo 46-eri

Antradienį mirė 46-erių sulaukusi aktorės Lacey Chabert vyresnė sesuo Wendy. Moteris rašė, kad ji yra „palūžusi“ dėl netekties, o jos „širdis sudaužyta į milijonus dalelių“.
Lacey Chabert su vyresne seserimi Wendy
Lacey Chabert su vyresne seserimi Wendy / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Skaudžiu įrašu lapkričio 23 d. Lacey pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje.

„Mano gražioji sesuo Wendy. Mūsų širdys sudaužytos į milijonus dalelių, kurias nežinau, kaip kada nors vėl sujungsime, kai tavęs nėra. Mes mylime ir dieviname tave labiau, nei galime pasakyti, ir ketiname tai daryti amžinai.

Sukrečianti netektis mums sudaužė širdį. Mūsų gyvenimas niekada nebus toks pats kaip buvo su brangia seserimi, bet mes laikomės Jėzaus pažadų, kad amžinybėje vėl būsime kartu. Prašome mūsų šeimą, ypač du jos berniukus, laikyti širdyse ir maldose. Labai ačiū“, – socialiniame tinkle rašo L.Chabert.

Dailymail.co.uk rašoma, kad mirties priežastis neskelbiama. Panašu, kad Wendy, kuri savo gyvenimu viešai nesidalino, savo mirties dieną gyveno Teksase. ​​

Ji susilaukė dviejų sūnų su vyru vardu Shane'as Riggio, tačiau nežinoma, ar jie vis dar buvo kartu tuo metu, kai ji mirė. Ji dirbo kepėja parduotuvių tinkle „Market Street“.

Po šios netekties ne viena įžymybė reiškė užuojautą Lacey ir jos šeimai.

„O Dieve, Lacey. Aš tave labai myliu ir siunčiu tau maldas bei meilę. Nežinau, ką galėčiau padaryti, bet jei galiu ką nors padaryti, kreipkitės“, – rašė aktorė Danica McKellar, prie kurios komentaro buvo ir kitų žvaigždžių žinutės.

Dėl skaudžios mirties pasisakė ir Sabrinos aktorė Melissa Joan Hart: „Esu sugniuždyta! Labai atsiprašau Lacey! Siunčiu tau daug meilės!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius