-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mirė vėžiu sirgusi „Girls Aloud“ narė Sarah Harding: jai buvo 39-eri

Mirė praėjusiais metais apie vėžio diagnozę sužinojusi merginų grupės „Girls Aloud“ narė Sarah Harding. Žinia apie skaudžią netektį pasidalijo moters mama.
Sarah Harding
Sarah Harding / Vida Press nuotr.

Sarah mama Marie apie 39-erių dukros mirtį paskelbė „Instagram“ paskyroje, apibūdindama savo „gražią“ dukrą kaip „ryškiai spindinčią žvaigždę“.

„Su giliu širdies skausmu šiandien dalinuosi žinia, kad mano gražioji dukra Sarah, deja, mirė. Daugelis iš jūsų žino apie Sarah kovą su vėžiu ir kad ji stipriai kovojo nuo diagnozės nustatymo iki paskutinės dienos. Šį rytą ji ramiai iškeliavo.

Norėčiau padėkoti visiems už malonų palaikymą per pastaruosius metus. Sarah tai reiškė pasaulį ir suteikė jai daug jėgų ir paguodos žinant, kad ji yra mylima.

Žinau, kad ji nenorės būti prisiminta dėl savo kovos su šia baisia liga – ji buvo ryškiai spindinti žvaigždė ir tikiuosi, kad ją galėsime prisiminti“, – skaudžią žinią pranešė Marie.

15min primena, kad buvusi populiarios britų grupės „Girls Aloud“ narė pernai pranešė serganti klastinga liga, išplitusia ir kitose jos kūno vietose.

„Gruodį mano gydytojas pranešė, kad ateinančios Kalėdos tikriausiai bus mano paskutinės“, – rašė ji memuaruose, kurių ištrauką išspausdino „The Times“.

Atlikėja sakė nenorėjusi sužinoti tikslios prognozės, tik troško „paguodos“ ir kad netektų kęsti skausmo.

Savo memuaruose „Hear Me Out“ Sarah Harding rašė „bandanti gyventi ir mėgautis kiekviena savo gyvenimo sekunde, kad ir kiek jis tęsis“.

Vida Press nuotr./Sarah Harding
Vida Press nuotr./Sarah Harding

„Viso šito metu pasivaišinu viena ar dviem vyno taurėmis, nes mane tai atpalaiduoja. Dabar esu tokioje stadijoje, kai nežinau, kiek mėnesių man liko. Kas žino, gal visus nustebinsiu, tačiau mano požiūris toks“, – tęsė ji.

Jei to dar nebūtų gana, gydant krūties vėžį ligoninėje 39-erių moteris susirgo sepsiu. Jai buvo sukelta koma ir pajungtas ventiliatorius.

„Net kai man nebereikėjo ventiliatoriaus, negalėjau tinkamai kalbėti. Sugebėjau skleisti garsus, primenančius bendrauti bandančią šimpanzę“, – rašė dainininkė.

Sarah Harding apie krūties vėžio diagnozę viešai pranešė pernai rugpjūtį. Tai padaryti, kaip sakė ji pati, buvo baisu, bet teisinga.

Sarah Harding išgarsėjo 2002 m. projekte „Popstars: The Rivals“ – ITV talentų šou, kurio tikslas buvo iš talentingų atlikėjų suburti dvi populiarias merginų ir vaikinų grupes. Sarah Harding pasiekė finalą ir prisijungė prie „Girls Aloud“, kurią taip pat sudarė Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh ir Cheryl Cole, tada besivadinusi Tweedy.

Merginų penketukas išleido keletą JK hitų, penkis studijinius albumus. 2012-aisiais po trumpo išsiskyrimo jos vėl susibūrė į grupę, leidosi į gastroles, bet po metų bendrą veiklą nutraukė galutinai.

Nuo tada Sarah Harding išbandė save vaidyboje – nusifilmavo keliuose filmuose. 2016-aisiais ji dalyvavo realybės šou „The Jump“, tačiau buvo priversta pasitraukti dėl kelio traumos. Po metų ji laimėjo kitą populiarų projektą „Celebrity Big Brother“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius