Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MTV apdovanojimų svečių stilius: apnuoginti kūnai ir fetišistiniai motyvai

Kiekvienais metais MTV vaizdo klipų apdovanojimai žiūrovams suteikia išskirtinę progą pažvelgti į pačius išradingiausius ir drąsiausius raudonojo kilimo įvaizdžius. Šių metų apdovanojimams taip pat nėra ribų – svečiai tikrai pasistengė išsiskirti iš minios.
Tana Mongeau, Nikita Dragun, Gigi ir Bella Hadid
Tana Mongeau, Nikita Dragun, Gigi ir Bella Hadid / Vida Press nuotr.

Pirmadienio vakarą Niujorkę vykę apdovanojimai pristatė geriausius atlikėjus. Pagrindiniai laimėjimai atiteko dainos „You Need to Calm Down“ atlikėjai Taylor Swift, šių metų hito „Old Town Road“ atlikėjui Lil Nas X, Shawnui Mendesui ir Camilai Cabello už dainą „Señorita“ ir daugeliui kitų. Tačiau ne tik atlikėjai traukė svečių ir žiūrovų dėmesį, o išskirtiniai ar net per drąsūs deriniai.

Kiekviena garsenybė siekia pralenkti konkurentus ir parodyti kuo ryškesnį stilių. Nors šių metų laimėtojai rengėsi kur kas kukliau, tačiau ne visiems su tuo pasisekė ir dauguma prašovė pro šalį. Todėl ir šiais metais žvaigždės sulaukė ne tik pagyrų už savo stilių, bet ir karčios kritikos.

Viena iš labiausiai akį traukiančių garsenybių ant raudonojo kilimo buvo dainininkė Ava Max. Panašu, kad mergina šį kartą prašovė, nes į apdovanojimus atėjo apsirengusi tarsi į kostiumų vakarėlį. Ava vilkėjo herojaus kostiumą primenantį rūbą su į visas puses besiplaikstančiu apsiaustu. Be to, prie šio neįprasto stiliaus mergina pasirinko kerzinius batus.

„Scanpix“ nuotr./Ava Max
„Scanpix“ nuotr./Ava Max

Nuo merginos neatsiliko ir dainininkė Halsey, kuri rinkosi apnuoginti kūną, o viršugalvį nuspalvinti vaivorykštės spalvomis. Šiuo žingsniu mergina dar kartą įrodė, kad gali lengvai įsikūnyti vis į kitą stilių. Nors kritikai linkę su šiuo deriniu nesutikti, tačiau daugelis jam pritarė ir net gyrė merginą už išradingumą.

Vida Press nuotr./Halsey
Vida Press nuotr./Halsey

Daugiau MTV vaizdo klipų apdovanojimų svečių apžiūrėti galite 15min galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius