-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Namuose izoliavęsis Arnoldas Schwarzeneggeris nenuobodžiauja – kompaniją palaiko mieli augintiniai

Savizoliacija koronaviruso pandemijos metu nereiškia, kad negalima linksmintis. Tai įrodė Arnoldas Schwarzeneggeris (72), pasidalijęs linksmu vaizdo įrašu, įamžinusiu, kaip jis leidžia laiką su savo augintiniais miniatiūriniu poniu ir asiliuku, rašo „Indy 100“.
Arnoldas Schwarzeneggeris su savo augintiniais
Arnoldas Schwarzeneggeris su savo augintiniais / „Twitter“ nuotr.

Jei prieš kelias savaites kas nors būtų sakęs, kad nuotaikai pasikelti ir tuo pat metu svarbiai žinutei išgirsti žiūrėsime į su savo augintiniais žaidžiantį aktorių Arnoldą Schwarzeneggerį, tikriausiai būtume garsiai nusikvatoję. Tačiau dabar juoktis galime ne visa tai įsivaizduodami, o iš tiesų į tai žiūrėdami.

Filmo „Terminatorius“ žvaigždė daugeliui į atmintį įstrigo kaip su blogiukais kovojantis raumeningas ir stiprus vyras, tačiau dabar – 2020-ieji ir su ne ką mažiau pavojinga, nors ir fiziškai nematoma pabaisa, virusu COVID-19, kovoja visi, įskaitant ir pačią žvaigždę.

Praėjus kelioms dienoms po pasidalijimo vaizdo įrašu, kuriame kino aktorius prašo gerbėjų plauti rankas ir klausytis ekspertų bei mokslininkų, Arnoldas Schwarzeneggeris paviešino kitą gerokai mielesnį ir linksmesnį namų vaizdelį. Jame namuose izoliavęsis žinomas vyras žaidžia su žavingais augintiniais – miniatiūrinio ponio patele Whiskey ir asiliuko patele Lulu.

Buvęs Kalifornijos gubernatorius vaizdo įraše sakė: „Neiname iš namų, nesilankome restoranuose, daugiau to nebedarome. (...) Kadangi paskelbta komendanto valanda, niekam neleidžiama būti lauke. Ypatingai tiems, kuriems yra 72 metai.“

Atrodo, kad namuose likusiam aktoriui neliūdna. Kompaniją jam palaiko mylimi ir be galo mieli augintiniai. Juos Arnoldas Schwarzeneggeris pavaišino morkomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius